Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Witam Szukam spolszczenia do cpanela w wersji WHM 11.32.3 (build 21), skin taki jak po standardowej instalacji, X3 to się chyba nazywa, zechciałby się ktoś podzielić? najchętniej za darmo ale ew. też odsprzedać za jakieś niewielkie kwoty? Widziałem tu trochę linków do spolszczń ale wszystko dawno nie działa. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 Rany, ponad 150 wyświetleń i nikt nie ma spolszczenia do cpanela? Napisałem, że jeśli nie będzie możliwości darmowego dostępu do tłumaczenia jestem skłonny zapłacić w granicach powiedzmy 60 - 100 zł za plik. Czekam więc na oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 A tam nie ma ich w standardzie, że rvskin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 Ale ja nie mam rvskin tylko standartową skórkę i na razie wolę byy tak pozostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 To może być ciężko, bo zawsze się mówiło o rvskin... a standardową chyba cPanel może nadpisać przy updacie, czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach