MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 Dosyć przesadnie się wzorował. Masa elementów jest skopiowanych 1:1. Nie otrzymaliśmy żadnych dowodów świadczących o tym, że jest to inny panel, a to co widzimy sugeruje niestety że jest to kopia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 O kopiowaniu akurat nie powinieneś się wypowiadac, bo w revo są elementy, które przy budowiue panelu dla HV wam opisywałem, rysowałem(wygląd i jak ma funkcjonowac), a że zrezygniowaliśmy z nich to Wy sobie przyznaliście prawo do ich wykorzystania. Właśnie kupiłem ten panel by porównac z revogames (mam akurat revo z otwartym kodem netservers i hostvision), więc bez problemu porównam i wypowiem się czy jest to kopia. PS Swoją drogą to w pierwszej wersji revo nie mieliście daemona własnego autorstwa tylko przeróbkę daemona pod panel call of duty, którego można był łatwo znaleśc w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach