jerry443 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Witam, Panel komunikuje się za pomocą "demona", serwery są uruchamiane z poziomu użytkownika. Funkcje użytkownika: - Zamawianie serwera - Serwery (przedłużenie, zmiana hasła ftp, dane ftp/serwera, logowanie ftp przez stronę, konsola, reinstalacja, edycja komendy startowej) - Portfel (przelew dotpay, sms dotpay, przelew (druczek)) - Przekaz pieniędzy do użytkownika - Helpdesk - Dane - Logi Funkcje administratora: - Serwery (i ich edycja) - Lokalizacje - Maszyny (dodawanie maszyn do lokalizacji) - Gry - Oferta (ustawianie ceny itd.) - Użytkownicy (i ich edycja) - Podstrony, newsy - Helpdesk - Logi - Maile (edycja maili - przypomnienia o wygasającym serwerze itd.) - Ustawienia Wszystkie wymienione funkcję są pisane ogólnie, dla zainteresowanych mogę dać demo (PW, gg 43773190). Prosiłbym o wycenę panelu na wyłączność jak i na licencje lifetime. W załączniku kilka ss. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 To nie jest aby RevoGames? Bardzo podobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerry443 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Nie, to nie jest revogames. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgpanel Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 w sumie fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Widziałem już ten panel: niby nie revoGames, ale gdy wysłałem zapytanie o dowód na to, że to nie jest revoGames to już żadnej odpowiedzi nie dostałem. Różnice na screenach są tak małe, że aż nie chce się wierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerry443 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Proszę jeszcze raz napisać, dam dowód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Chętnie go tutaj wszyscy zobaczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Tuż to widać z daleka ze revo... Szczególnie ta konsola i edycja komendy startowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość www.forumc.pl Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Z krwi i kości revogames.. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RBT 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Dokładnie bardzo bardzo podobny do revo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerry443 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Podobny, ale to nie jest revo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Podobny, ale to nie jest revo. udowodnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerry443 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Ok, już wysyłam wam cały skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 I jak, sprawdził ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 nikt nie dostał bynajmniej mi nie wysłał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Dlaczego miałby do Was wysyłać? Do mnie na razie też nic nie dotarło (kod) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerry443 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2485595785 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 Jak z aktualizacjami tego panelu ?? Jest obszerny manual do tego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 Jest obszerny manual do tego ? Chyba raczej czy jest w ogóle jakiś manual Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Na razie proponuję się wstrzymać, bo żadnych informacji świadczących o tym, że to nie jest revoGames nie otrzymaliśmy. W wielu fragmentach skopiowany jest wygląd, układ. Dodatkowo 1:1 skopiowany jest sposób budowania oferty. Staram się wyjaśnić sprawę, ale nie wygląda to zbyt dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 @Offtop. Dołożę do pieca, typek wystawił aukcję na allegro > http://allegro.pl/autorski-panel-serwerow-gier-promocja-panel-gier-i2485595785.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 @Offtop. Dołożę do pieca, typek wystawił aukcję na allegro > http://allegro.pl/au...2485595785.html Przecież sam podał link do tej aukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 @Offtop. Dołożę do pieca, typek wystawił aukcję na allegro > http://allegro.pl/au...2485595785.html Tak to jest jak się nie czyta postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 i to 5 sztuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RBT 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 i to 5 sztuk Co z tego że 5 sztuk? Mógł wystawić ile by chciał, ponieważ z tego co mi mówił jest autorem tego panelu, nie powiem że nie jest on podobny do panelu firmy Accesto, wynika to z tego że autor wzorował się na tym panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach