bokshop 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Zapraszam do sklepu internetowego SEO SHOP! Głównymi ofertami w sklepie jest pozycjonowanie STAŁE / JEDNORAZOWE / LONGTAIL W ofercie m.in. katalogowanie, preclowanie, seokatalogowanie, blasty : dofollow - no/dofollow - trust rank & zaplecza SEO SHOP gwarantuje 100% zgodności z opisem, jaki widnieje w ofertach. Do tego w sklepie są bardzo niskie ceny, dzięki czemu każdy z Was znajdzie coś dla siebie. WYKONUJEMY ZLECENIA NA CZAS! Największe zainteresowanie ofertami - seokatalogowanie - blasty - pozycjonowanie longtail i jednorazowe W NASZEJ OFERCIE ZNAJDĄ PAŃSTWO RÓWNIEŻ PROXY www.seo-shop.pl @ bok@seo-shop.pl GG 43184760 ZAPRASZAM SERDECZNIE - wszystkie pytania drogą @ / GG / PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Strona lekko odstrasza. Jeszcze stat4u w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barti4 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Patrząc na optymalizację strony, odradzam zdecydowanie wszystkim z tego forum kupowanie usług w tym pseudo sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bokshop 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Staty darmowe, są one do wglądu dla ludzi. Optymalizacja sklepu nie jest potrzebna, bo go nie pozycjonuje (jest on tylko tak zwaną reklamówką). BARTI poleć tutaj swoje usług. Zamiast odradzać, zajmij się sobą a jak coś przetestuj ofertę i oceń a nie odradzasz. Szczyt chamstwa, zapraszam wobec tego do skorzystania z oferty barti4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Mimo bardzo prostej strony chciałem się z Wami skontaktować, no ale .. BĹÄ d SMTP: Nie moĹźna poĹÄ czyÄ siÄ z wybranym hostem. Błąd wysyłania BĹÄ d SMTP: Nie moĹźna poĹÄ czyÄ siÄ z wybranym hostem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bokshop 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Tak problem z dostawcą serwera, właśnie wyjaśnia sprawę. Przepraszam za kłopoty, zapraszam na e-mail bezpośrednio : bok@seo-shop.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Zamówiłem sobie katalogowanie + opis strony Zobaczymy, jak Panowie się spiszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Zamówiłem sobie katalogowanie + opis strony Zobaczymy, jak Panowie się spiszą ile taka przyjemność ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bokshop 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 (edytowany) 6 Lipca zamówiłem usługę i do dziś brak odzewu od strony firmy. Miałem otrzymać raport + opis jaki dla mnie wykonano. Nadal czekam... Edytowano Lipiec 30, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 6 Lipca zamówiłem usługę i do dziś brak odzewu od strony firmy. Miałem otrzymać raport + opis jaki dla mnie wykonano. Nadal czekam... co brałeś ? ja mialem też w sumie brać ale zrezygnowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 co brałeś ? ja mialem też w sumie brać ale zrezygnowałem Katalogowanie do darmowych katalogów + opis strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2012 (edytowany) Minęły 30 dni od zakupu usługi w tejże "firmie". Niestety nie zauważyłem przyrostów linków w internecie, bo właśnie zamówiłem wpisy w katalogach stron. 4 dni temu otrzymałem informację od "seo szopy" Witam serdecznie. Dopiero dzisiaj skończył się urlop, więc do 2-4 dni wyślę raport. Pewnie przeczytali mój post na wht, ale to nic 4 dni minęły i nadal nie otrzymałem obiecanego opisu mojej strony ani raportu. Oferują usługi na za***istym poziomie, nie ma co Szkoda czasu nawet na zapoznanie się z ich ofertą. Z resztą sama strona odzwierciedla poziom usług, a raczej ich brak btw wpisy są wysyłane automatycznie za pomocą programu, no właśnie. Ciężko było przed urlopem uruchomić crona żeby nabijał moje wpisy. Żenadaaaa Edytowano Sierpień 5, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2012 Minęły 30 dni od zakupu usługi w tejże "firmie". Niestety nie zauważyłem przyrostów linków w internecie, bo właśnie zamówiłem wpisy w katalogach stron. 4 dni temu otrzymałem informację od "seo szopy" Pewnie przeczytali mój post na wht, ale to nic 4 dni minęły i nadal nie otrzymałem obiecanego opisu mojej strony ani raportu. Oferują usługi na za***istym poziomie, nie ma co Szkoda czasu nawet na zapoznanie się z ich ofertą. Z resztą sama strona odzwierciedla poziom usług, a raczej ich brak btw wpisy są wysyłane automatycznie za pomocą programu, no właśnie. Ciężko było przed urlopem uruchomić crona żeby nabijał moje wpisy. Żenadaaaa Kurde nie widziałem wtedy twojego wpisu ... Powiem ci tak mam gg tego kolesia niby cały czas tam siedzi jak nie online to na nie widoku . Dobrze że nie zleciłem mu pozycjonowania a już w sumie miałem ... Jak chcesz to odezwij się podam ci namiar na niego Może uda ci się odzyskać straconą kasę dobrze że napisałeś tą opinię inni się nie nabiorą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2012 Kurde nie widziałem wtedy twojego wpisu ... Powiem ci tak mam gg tego kolesia niby cały czas tam siedzi jak nie online to na nie widoku . Dobrze że nie zleciłem mu pozycjonowania a już w sumie miałem ... Jak chcesz to odezwij się podam ci namiar na niego Może uda ci się odzyskać straconą kasę dobrze że napisałeś tą opinię inni się nie nabiorą Prawdę mówiąc nawet nie chce mi się dyskutować z tym typem Ja nie zbiednieję, a o on się nie wzbogaci. Tyle, że ja już sobie wyrobiłem opinię na jego temat. Pozdrawiam, Kacper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2012 Prawdę mówiąc nawet nie chce mi się dyskutować z tym typem Ja nie zbiednieję, a o on się nie wzbogaci. Tyle, że ja już sobie wyrobiłem opinię na jego temat. Pozdrawiam, Kacper to jakaś gimbuza musi być jedynie to znalazłem na necie http://forum.webhelp.pl/webbazar-reklama-i-promocja/pakiety-seo-katalogowanie-blasty-itp-t236259.html PŁATNOŚĆ PAYPAL, DOYPAY lub przelew na konto w iPKOKontakt 24h na dobę GG: 43184760 / E-MAIL: bok@seo-shop.pl Odpowiemy max w ciągu 72H! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barti4 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2012 Mówiłem, że to nie jest profesjonalista... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 (edytowany) Napisał do nich prośbę o zwrot pieniędzy za niewykonaną pracę. Niestety brak odzewu, a nie pieniędzy Usługa zakupiona i opłacona 6 Lipca do dziś ani widu, ani słychu. Reasumując: Zwykli oszuści Ta nędzna strona powinna zniknąć z internetu Według mnie temat powinien wylądować w koszu, albo zostać zamknięty. Jeżeli ktoś posiada jakiekolwiek dane tych "profesionalistuf" to zapraszam do dodania, ja mam tylko ID z DotPay i adres email jakiejś Karolinki z seo szopu Edytowano Sierpień 16, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 Według mnie temat powinien wylądować w koszu, albo zostać zamknięty. Ależ właśnie odwrotnie niech ludzie go widzą i wiedzą jaki to oszust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach