wozza 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 Witam, planuje wykupić konto resellerskie tylko i wyłacnie do budowy jednej strony. I zastanawiamsięczy moge tak zrobić, czy usługodawca może na mnie "wymusić" podzielenie dysku na kilka części. Krócej mowiąc czy moge zając całą poweirzchnie jednym serwisem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 Możesz zająć wszystko jedną stroną. Ale czy napewno opłaca Ci się kupować konto resellerskie do jednej strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozza 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 Możesz zająć wszystko jedną stroną. Ale czy napewno opłaca Ci się kupować konto resellerskie do jednej strony? znalażłem oferte 200GB za 110 zł miesięcznie to mi się opłaci wychodzi ok 0,55zł/1gb porównując z ofertami firm hostingowych atrakcyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 znalażłem oferte 200GB za 110 zł miesięcznie to mi się opłaci wychodzi ok 0,55zł/1gb porównując z ofertami firm hostingowych atrakcyjne zależy jeszcze jaka jakość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 Co Ty kombinujesz, pod jedną stronę konto reseller i potrzebujesz 200GB dysku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 to tylko powierzchnia a gdzie cpu / trafic / itp , co z tego iż ktoś postawi wszystko na np kimsufi 2 G jak nie uciągnie 10-20 kont większych, czy wyborem resellera kierujesz się tylko zasobami powierzchni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach