Gość Focus Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 (edytowany) Witam, chciałbym prosić o ocenę mojego serwisu historycznego- Historyk.eu i forum znajdującego się pod adresem forum.historyk.eu. Edytowano Lipiec 4, 2012 przez Focus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Dobry pomysł na portal. A może coś o Kłuszynie napisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Bardzo fajny portal Podoba mi się najbardziej to że potraficie zgrać świetny wygląd, przesycenie treści (bo treści jest dużo) ale tak to super skomponowaliście że człowiek się nie gubi i ogarnia wszystko Jeszcze brakuję kilku rzeczy w zakładkach z tego co widziałem ale jesteście na dobrej drodze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 O ile wiem, forum istnieje od dłuższego czasu, natomiast portal powstał kilka miesięcy później. Również uważam, że brakuje kilka rzeczy w zakładkach, ale poza tym jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 Mogę wiedzieć o jakie zakładki chodzi? Każda rada się przyda - wszystko jest do zrealizowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 W końcu coś fajnego : ) nie wiem jak z merytoryką, bo na historii spałem... dziwne też są białe pola po treści (Opera 11.64). Grafa ładna... ciekawe, czy autorska, czy kupiony szablon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 Grafika wraz z systemem cms autorksa, choć sam system będziemy jeszcze, bodajże za 2 dni - oczywiście również na autorski. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach