Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Może ona chce wytruć klientów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 (edytowany) Pojawił się element niepewności, nie? Zjeść czy nie zjeść, oto jest pytanie @Maniack Pykonik jest za tydzień we czwartek (http://blog.pykonik.org/) Jak się uda to od kolejnego będzie streaming z prelekcji, ale w takim przypadku to już faktycznie tylko ciastka http wchodzą w grę. Będziemy streamować jak się obżeramy A w ogóle to o której będziecie? Kto jeszcze będzie z WHT? M. Edytowano Wrzesień 28, 2012 przez megi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Prelekcje całkowicie nie mój temat . Do Krakowa blisko więc na same ciastka można przyjechać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 A w ogóle to o której będziecie? Kto jeszcze będzie z WHT? Rok temu byliśmy chyba na 17. Zależy od korków. Pewnie nikogo więcej nie będzie. Ale MY jesteśmy najważniejsi więc żadna strata ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Dzień pierwszy w kolejności występowania Jedziemy na PHPcon before party saoal balowa vel. pierwszy wykład o composerze Kodujemy. Troche frontendu, trochę backendu. git commit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 Słonik tak się nabombał, że już ledwo stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 Dzień drugi. Pobudka Niektórzy w nocy tak podeployowali, że mieli problem ze wstaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 Słoniki się w nocy rozmnożyły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 To jeden jest chyba pod stołem już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 Ej, fajne te słoniki! Ma ktoś takiego na zbyciu? Chętnie bym sobie kupił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2012 juz wszystkie poszly oglaszalem jakis czas temu na G+ ze jest robiona lista chetnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2012 juz wszystkie poszly oglaszalem jakis czas temu na G+ ze jest robiona lista chetnych Na pewno żaden nie został? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2012 Można składke zrobić i zlecić zrobienie takich słoników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2012 Ktoś chętny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2012 Chętny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2012 Na pewno żaden nie został? No jak piszę, że na pewno to na pewno Słonie możecie sobie zamówić z .DE wychodzi bodajże 8E za słonia + koszty przesyłki więc najlepiej jak my zrobić sobie akcje wspólnego zamówienia aby koszt przesyłki na słonia był minimalny. Tyle wlazło w karton: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2012 Również byłbym chętny na takiego słonika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atze 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2012 Też się zgłaszam. Dajcie znać jak sprawa wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2012 Ja też chcę słonia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 10, 2012 Proszę do mnie nie pisać w tej sprawie Nie organizuje żadnej sprzedaży detalicznej, mogę dać za to namiary skąd to z .de sprowadzić tylko musielibyście się zorganizować, ktoś by musiał to poprowadzić, wziąć na siebie. "My" (konkretnie Tomek) się zorganizowaliśmy przy okazji PHPCona przez co odpadły nam koszty przesyłki krajowej, a po podziale kosztów z .de wyszło dokładnie 43,50 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2012 No to dawaj te namiary a nie tylko gadasz :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2012 Robimy jakąś zrzutę? Zdaje się, że namiary też mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 10, 2012 No, to działajcie @megi: pytonów brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach