Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Ruszyło głosowanie na agendę: http://www.phpcon.pl/2012/pl/agenda Ruszyły zapisy: http://www.phpcon.pl/2012/pl/cennik Czas się zorganizować aby mieć najtańszy wjazd To co, znowu jedziemy? (wątek z zeszłego roku http://www.webhostin...27-phpcon-2011/ ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Na wjeździe Mirkowi trzeba zabrać alkohol Niestety w tym roku się nie pojawię, ale być może na jakiś "phpcon" wpadne do biura Netbomb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Ja już nie pije... ...tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Interesujace dosc, nie powiem. Przemysle fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Trochę mam daleko (Koszalin). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Niestety w tym roku koliduje mi to z innym wydarzeniem. A szkoda. Warto pojechać, nawet te kilkaset km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 (edytowany) A co tam się jeszcze robi oprócz picia Tematy w agendzie ciekawe. Edytowano Lipiec 4, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Biega się po hotelu, robi się wojny hostingowe na odstresowujące kulki Zapytaj MEGITEAM co się działo na pierwszym piętrze po północy rok temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Domyślam się, co tam się działo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 (edytowany) Byłem ciekaw kto pojedzie - na pewno przemyślę ponowny wyjazd. Tym bardziej, że tematy wydają się ciekawsze. Edytowano Lipiec 5, 2012 przez MiSi3kK (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 powiedzcie mi terminy kiedy i gdzie to może i ja zawitam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 powiedzcie mi terminy kiedy i gdzie poważnie? Szczyt lenistwa czy bezczelności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 (edytowany) poważnie? Szczyt lenistwa czy bezczelności? poczytam fakt dziś mi się nic nie chce Edytowano Lipiec 5, 2012 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 Integracja była chyba najlepszym elementem tej imprezy Jedno jest pewne - drugi raz PKP się tam nie wybieram, ale na PHPCon 2012 (Integracja) pewnie się pojawię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 PKP to ciężko ale da się (opcja dla hardkorów ). Hmm, ciekawe kto ma tą wygraną flachę z zeszłego roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Jedziemy już jutro. Niestety w tym roku chyba nie będzie wojny na odstresowujące piłeczki z MEGITEAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Ale za to będą ciasteczka od MegiTeam Będzie też jojo to możemy zrobić turniej - ćwiczyliśmy na PyConie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Już nie chciałem pisać na fejsie - ale te joja są kijowe A ciastka to bardzo chętnie - ale są z własnego wypieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Już nie chciałem pisać na fejsie - ale te joja są kijowe nieznaszsie A ciastka to bardzo chętnie - ale są z własnego wypieku? niestety nie, ale też dobre własny wypiek to na mniejszą skalę dla współpracowników albo na pykonika - wpadnijcie kiedyś Jakie ciasteczka? HTTP A jak pytasz o smak to kurczakowe - poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Pajton srajton! Ale kto tam wie co przyszłość przyniesie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach