Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Boże, widzisz i nie grzmisz. Dziękuję, dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Ja proponujesz przestać oceniać i wytykać błędy które są wskazówkami do podniesienia jakości. Jeśli sam nie potrafi zadbać o jakość, wizerunek i dobre imię - niech padną i tyle. Rynek zweryfikuje. Nie dorabiajcie nikogo bez sensu. Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 nasz hosting istnieje pod domeną hostuje.tk od 2011 roku, więc to nie jest aż tak wakacyjny hosting. Staramy się zaświadczyć jak najwyższej jakości usługi hostingowe, dodatkowo poświęcamy dziennie 10 godzin na takowy projekt. czy jest na sali tłumacz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Edart, z czym masz problem? widocznie chłopaki po 10h "pracy" sa bardzo zmęczeni i zdania po polsku nie umieją poskładać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 @Michał: Nie chodzi o stały dostęp do PC, ale ogólnie np relacje z klientami, opinia, działanie uslug i inne. To dopiero początek dajmy czas chłopakom, każda firma miała na początku jakieś potknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Ja od siebie proponuję teksty przed dodaniem na stronę wkleić chociażby do MS Word... Tam ładnie podkreśli błędy. Na stronie aż się od nich roi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 @Michał: Nie chodzi o stały dostęp do PC, ale ogólnie np relacje z klientami, opinia, działanie uslug i inne. To dopiero początek dajmy czas chłopakom, każda firma miała na początku jakieś potknięcia. Witam, Wiadomo, przyjacielu że kontakt z klientami to podstawa - dlatego chcemy pomagać w miarę możliwości. Usługi Biznes-hostu są sprawdzone, na wysokim poziomie. Wiadomo, wiele zależy również od odpowiedniego oprogramowania. Opinie będziemy się starali wypracować, po pewnym okresie działania firmy. Obecnie staramy się korygować wszystkie błędy. Na naszej stronie w ofertach została zmieniona jednostka, z MB na GB. Kilka osób miało problemy z szybką zamianą jednostek, więc ostatecznie 1GB = 1024MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Tak na przyszłość Panie Mikorol naucz się wysyłać masowo maile bo twoja lista odbiorów jest odkryta w gmail nazywa się to Dodaj kopie Ukrytą, dużo jest tam maili firmowych i prywatnych, może ktoś sobie nie życzy na publikacje.. ktoś gdzieś zaakceptował regulamin w celu przetwarzania danych? Bo ja Nie.. Przepraszam Za off-topic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 (edytowany) Witam, Wiadomo, przyjacielu że kontakt z klientami to podstawa - dlatego chcemy pomagać w miarę możliwości. Usługi Biznes-hostu są sprawdzone, na wysokim poziomie. Wiadomo, wiele zależy również od odpowiedniego oprogramowania. Opinie będziemy się starali wypracować, po pewnym okresie działania firmy. Obecnie staramy się korygować wszystkie błędy. Na naszej stronie w ofertach została zmieniona jednostka, z MB na GB. Kilka osób miało problemy z szybką zamianą jednostek, więc ostatecznie 1GB = 1024MB Przypadkiem nie ty miałeś z tym problemu ? Masz w planach rozszerzyć ofertę? Ciężko będzie wyżyć z samych resellerów i kont www. Hosting działa na koncie reseller, czy macie dedyka/vps'a ? Edytowano Lipiec 4, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Kolopik, jaka oferta, jaki dedyk, bój się boga... ;;; ) 3 strony przeczytałem totalnej miazgi na temat tego "oficjalnego startu"... na moje oko można spokojnie ten "oficjalny start" przełożyć na wrzesień. Tyle, że we wrześniu back to school... ; )P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Ja życzę powodzenia ale mam jedną uwagę. Radzę zamówić sobie dobry regulamin u prawnika. Ten, który jest w tej chwili raz, że nie spełnia wymogów prawnych a dwa że zawiera klauzule niedozwolone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Wasz strona ma dużo błędów, do tego dochodzą darmowe systemy zarządzania jak i darmowy szablon, jak dla mnie to hosting zrobiony na "odczep się", powinniście na start przyciągnąć klientów, jak nie supportem i wojną cenową to chociaż autorskimi rozwiązaniami to co zobaczyłem pozostawia wiele do życzenia, pozdrawiam i życzę więcej ambicji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Firma w Poznaniu fajnie się składa gdyż w przeciągu dwóch tygodni będę w Poznaniu to wpadnę na kawę do biura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 @freecast: w Poznaniu to serwery chyba tylko stoją. Firma jest raczej bez biura, no chyba, że chcesz odwiedzić inkubator w Szczecinie. Tylko ostrzegam, że ulica Cukrowa to straszne zadupie. Za to blisko jest Castorama i Makro, więc zawsze jest gdzie zaparkować i można przy okazji zakupy zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Biuro z tego co widzę powinno być http://aipszczecin.pl/dlaczego-firma-w-aip/ firma w AIP Rejestracja firmy - 0 zł ZUS - 0 zł Biuro - w pakiecie Prowadzenie księgowości - w pakiecie Szkolenia i konferencje - w pakiecie Porady prawne - w pakiecie Promocja firmy - w pakiecie więc biuro jest w pakiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 To biuro to chyba na godzinę w miesiącu, na pewno nie na cały miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 No to trzeba spytać Michała, czy przesiaduje na Cukrowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 $ N0Name - mamy 3 osoby w Supporcie, która mają stały dostęp do komputera. Wszystko na chwile obecną posiadamy w Poznaniu. po przeczytaniu tego tak wywnioskowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nakamitsu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 To ma być profesjonalizm? Darmowy szablon, Billing box (do tego nie spolszczony w 100%), Nawet własnej stopki nie macie. Proponuję wprowadzić Live Chat, ponieważ ten napis Konsultanci i statusy GG nie za ładnie wyglądają. Ps: Czy Mi się wydaję, czy wasza strona zaliczyła pad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Firma w Poznaniu fajnie się składa gdyż w przeciągu dwóch tygodni będę w Poznaniu to wpadnę na kawę do biura Jak będę przejazdem przez Wrocław to mogę wpaść do Ciebie do biura na Plac Grunwaldzki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Kolopik, jaka oferta, jaki dedyk, bój się boga... ;;; ) 3 strony przeczytałem totalnej miazgi na temat tego "oficjalnego startu"... na moje oko można spokojnie ten "oficjalny start" przełożyć na wrzesień. Tyle, że we wrześniu back to school... ; )P Niby mają w ofercie serwery reseller, a biznes-host nie oferuje hostingu dedykowanego, także stąd te domysły. Boże, widzisz i nie grzmisz. Dziękuję, dobranoc! Wczoraj wywołałem nawałnicę nad moją wsią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Wczoraj wywołałem nawałnicę nad moją wsią. nie tylko nad swoją bo i nad moją też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 a biznes-host nie oferuje hostingu dedykowanego, także stąd te domysły. Może stąd: http://biznes-host.pl/vps_directadmin/ VPS + DA + 1h administracji o ile się nie mylę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Może stąd: http://biznes-host.pl/vps_directadmin/ VPS + DA + 1h administracji o ile się nie mylę Czyli VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Może stąd: http://biznes-host.pl/vps_directadmin/ VPS + DA + 1h administracji o ile się nie mylę Czyli VPS A czy to jakaś różnica czy na początek firma kupuje VPSa czy 5 dedyków? Ważne aby byli w stanie utrzymać wysoką wydajność względem swoich cen i nie zwinęli się do czasu następnej opłaty za serwer... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach