Devias 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Cześć, co się dzieje z Moniką, co chwilę pada cała strona * Firma nie uzyskała akceptacji WHT * oraz moja i kilku znajomych UPTIME nie przekracza chyba 20-30minut... Adam wytłumacz się ;/... Pozdrawiam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Nie tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Adam ma ban, nie odpowie Ci ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Adam ma ban, nie odpowie Ci ... Wydaje mi się że jednak ma możliwość ustosunkowania się do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Devias 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Dzięki bardzo za odpowiedzi.. mSurf.eu -gdzie mam napisać jak nie tu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 * Firma nie uzyskała akceptacji WHT */kontakt.html Jak tam nie odpowie, to tu tymbardziej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach