Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Niniejszy temat służy do przedstawienia opinii o w/w firmie. Każda próba zaspamowania (jak w poprzednim temacie z tą firmą) będzie odpowiednio nagradzana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nuker44 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 zainteresowała mnie ich strona, ktoś korzystał z ich serwerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 Ja korzystałem kiedyś z usługi VPS byłem bardzo zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nuker44 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 kiedyś? mozesz dokladnie kiedy? bo wiesz mogli sie zgorszyć czy coś ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 z 2 miesiące temu, vps lokalizacja francuska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nuker44 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 okej, dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 Nic się nie zgorszyli, ja korzystam od 6 miesięcy i jest super, zależy kto do czego potrzebuje ja akurat jestem zadowolony z usług, iż są w bardzo przystępnej cenie. W tej chwili posiadam 2 serwery i ciągle je opłacam, i będę opłacał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Kwiecień 9, 2020 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach