Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Cześć, Wam też tak forum dziś zamula ? Wszystkie stronki smigają u mnie idealnie, tylko WHT wczytuje się kilka sekund... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Tak samo u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Same here... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Strasznie muli .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Potwierdzam u mnie wht również strasznie muli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Już chyba lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Od kilku dni muli muli, czasem jakiś błąd sypnie ale w 99% przypadków się wszystko ładuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Czasami jest tak, że gdy wchodzę na jakiś temat, niby się ładuje treść, ale nadal widać, że FF mieli (ładuje jakieś elementy). PRzeważnie nie widzę stopki forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 mi tam mulić nie muli ale wczoraj miałem sql error zresztą czesto je widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 A u mnie jest okej. Z DSL'a TP śmiga aż miło Już jest okej ale co jakiś czas tak zamula ,że strona wczytuje mi się 15 sekund. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość StableHost.pl Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 U mnie jest wszystko ok, wcześniej występowały problemy z bazą MySQL (wyskakiwał mi taki error). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Trzeba Bella kopnąć w krzesło ;-) Jak nie Bell się zajmuje administracją serwera forum to przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Trzeba Bella kopnąć w krzesło ;-) Jak nie Bell się zajmuje administracją serwera forum to przepraszam. Trzeba traceroute pokazać, anie marudzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkelson 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 To samo mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 A myślałem że to mój komputer na emeryturę się wybiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Ja w ciągu ostatniej doby miałem dwa czy trzy razy błąd serwera SQL na WHT, więc coś jest nie halo chyba na maszynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Właśnie przed chwilą miałem błąd SQL. Forum zazwyczaj wczytuje mi się ok. 2-3 sek. Dzisiaj ten czas dochodził do 10 sek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 poza tym że dzisiaj forum zamulało to co kilka dni forum jest offline przez kilka minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Dzisiaj akurat programista testował pewne oprogramowanie, które momentami wymykało się spod kontroli. W następstwie serwer zamulał, aż ktoś nie ubił wszystkich procesów wsadowych. Odnośnie awarii MySQLa, to faktycznie zdarzyło się 2-3 razy w odstępie 2-3 tygodni, że trzeba było go ręcznie zrestartować. Rozwiązanie problemu już jest gotowe. Czeka tylko na wdrożenie... którejś nocy. Będzie dobrze drodzy userzy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Dzisiaj akurat programista testował pewne oprogramowanie, które momentami wymykało się spod kontroli. To whtkowych profeszjonalistów nie stać na zbudowanie sanboxa do testowania, a dopiero potem robienie deploy na produkcję ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Szewc bez butów chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach