Arida 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Niedługo mam zamiar zmienić telefon. Obecnie mam Motorolę Flipout, ale z tym telefonem mam od samego początku problemy. Teraz zastanawiam sie nad dwoma modelami HTC One V - http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/onev i Sony Ericsson Xperia Pro - http://www.mgsm.pl/p...Xperia-pro.html . Który z tych modeli moglibyście polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Teraz zastanawiam sie nad dwoma modelami HTC One V - http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/onev i Sony Ericsson Xperia Pro - http://www.mgsm.pl/p...Xperia-pro.html . Który z tych modeli moglibyście polecić? mam tą Xperie i mogę polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Lepszy aparat ma ta Xperia. Ja korzystam już bardzo długo z telefonów SE i naprawdę nic złego mi się z nimi nie działo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Telefon nie jest przeznaczony do wykonywania zdjęć, to tylko niepotrzebny w zasadzie gadżet. Ja wybrałbym HTC i to bez zastanowienia, HTC jest marką produkującą telefony od lat. Ja używam tylko HTC od lat (inny model telefonu), jednak tu o jakość nie możesz się bać i na pewno będziesz zadowolona. Moja żona ma Samsung galaxy i też chce przejść na HTC. Zastanów się czy naprawdę też potrzebujesz takiego telefonu, jeśli to ma być tylko do dzwonienia i sms to lepiej weź inny model. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arida 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Do dzwonienia jak najbardziej, do smsowania, raczej nie bo smsy wysyłam rzadko. Aparat - mam dwójkę dzieci, więc mam komu robić zdjęcia . Poza tym wifi/gprs + przegladarka + komunikatory (jabber, skype, fring ...) + wszelkiego rodzaju słowniki (jestem nauczycielką angielskiego więc czasami bardzo się przydają ), edytory tekstów i coś do pdf też bywa przydatne, i jeszcze parę innych użytecznych rzeczy można by wymienić. Więc myślę że któryś z tych dwóch modeli powinien być ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 (edytowany) No to jak najbardziej smartphone jest dla Ciebie, moja żona poprzestała na ogromnym dzwonieniu i smsach HTC będzie moim zdaniem idealny dla Ciebie z fajnym HTC Sense. Edytowano Lipiec 2, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość StableHost.pl Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Wiele osób mi polecało Samsung Galaxy SIII, ale nie byłem do niego zbytnio przekonany, ponieważ również słyszałem wiele negatywnych opinii co do tej marki. Wykonanie, wytrzymałość, funkcjonalność itp. to jest na niskim poziomie. Natomiast HTC One V ma porządne wykonanie, bardzo dobry aparat (mniej megapixeli, ale bardzo dobra konfiguracja jasności, kontrastu itp.), dla Ciebie także by się przydałby większy Dropbox (większa pojemność) dla posiadaczy HTC, skoro interesujesz się dokumentami .pdf. HTC Sense lekko odradzam, iż ma mniejsze wsparcie techniczne np. rzadsze aktualizacje Androida, pomoc techniczna, software itp. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Wziąłbym SE ze względu an Walkman (dobra jakość dźwięku) i wysuwaną klawiaturę QWERTY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Kolopik@ .- mam dwójkę dzieci, więc mam komu robić zdjęcia Przypuszczam, że Arida jest trochę starsza od Ciebie i Walkmana już raczej nie słucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arida 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Kolopik@ Przypuszczam, że Arida jest trochę starsza od Ciebie i Walkmana już raczej nie słucha. Starsza owszem, ale czemu niby nie słucha. Dobrej jakości mp3 lub flac Crematory, Within Temptation, Nightwish czy Linkin Park + porządne słuchawki są lepsze niż korki do uszu, szczególnie gdy dzieciaki są w wieku 'sto pytań do' i jak fajnie można się odstresować ... Czasami każdy gadżet na wagę złota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Ja w tramwaju widzę nawet polki po 50ątce co biesiady słuchają Starsze marokanki aż się dziwią xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arida 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Ja w tramwaju widzę nawet polki po 50ątce co biesiady słuchają Starsze marokanki aż się dziwią xD No cóż, 50-tka już tuż, tuż więc trzeba się dostosować do współczesnych trendów. Ale na biesiadę się nie przerzucę Jakiś mały offtop się chyba zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Telefon nie jest przeznaczony do wykonywania zdjęć, to tylko niepotrzebny w zasadzie gadżet. Nie zgadzam się. Telefon- tak. Ale w temacie mowa o smartfonach. Nowe modele sony ericssonów robią zdjęcia na poziomie dobrych cyfrówek, nagrywanie w HD i miodzio zależy kto do czego potrzebuje telefonu. Na twoim miejscu wybrałbym raczej fona Sony Ericsson Xperia Arc S Z tańszych modeli Xperia Neo V daje rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach