combat18 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 Witam, Gdzie można zamówić darmową domeny .PL - na rok. Na osobą prywatną. Dziękuję za pomoc pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 W mZone.pl po zakupie serwera możesz zamówić darmową domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
combat18 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 tak wiem - dużo tak firm ma, lecz ja chcę samą domenę (bez żadnych dodatków) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 A chcesz ją potem przedłużać? Jeśli tak, to nie baw się w żadne promocje tylko wydaj te 12 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
combat18 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 tak, tylko, że teraz groszem nie śmierdzę, a projekt wstrzymany.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 Ale potem często odnowienie kosztuje circa 100 zł, albo to przenieść nie możesz - haczyków w cholerę jest. Anyway, potem będziesz tylko narzekał. Lepiej jakoś grosza zdobądź i działaj. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 az.pl ma chyba teraz taką promocję. Z przedłużeniem też nie ma większego problemu, bo dają dostęp do kodu, więc możesz przed upływem roku przenieść do jakiegoś tańszego rejestratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość StableHost.pl Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Nie polecamy się bawić w różne promocje, ponieważ sami nabraliśmy się na promocję na domeny.pl i koszta były takie kolosalne, że nawet nie mieliśmy ochoty opłacać tej domeny ~100 zł rocznie... Albo bierzesz za 12 zł domenę w OVH.pl, a przedłużysz za 50 zł. Albo bierzesz za 0,00 zł domenę w nazwa.pl/az.pl/domeny.pl itp., a przedłużysz za 100 zł. Lepiej zbierz te grosze, a potem kup tą domenę w OVH. Życzymy Ci powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
combat18 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 organizuje zbiórkę na domenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 @StableHost: przeczytałeś to, co napisałem? Wiesz co to jest kod authinfo i jak się niem posługiwać? Do niedawna był problem z takimi promocjami, obecne regulacje na rynku domen są takie, że jeśli firma organizuje promocję "domeny za 0 zika", to bierze na siebie ryzyko, że nie będzie tą firmą, w której klient taką domenę przedłuży, bo mają obowiązek wszystkie firmy udostępniać na każde żądanie kody autoryzacyjne dla wszystkich domen, bez względu na to, czy są one objęte promocjami czy nie. Chłopak nie ma kasy, potrzebuje szybko domenę za friko, niech weźmie w az, a za pół roku jak będzie miał te 5 dyszek, to sobie weźmie authinfo od az,przeniesie domenę do OVH i od razu opłaci na kolejny rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 @StableHost: przeczytałeś to, co napisałem? Wiesz co to jest kod authinfo i jak się niem posługiwać? Do niedawna był problem z takimi promocjami, obecne regulacje na rynku domen są takie, że jeśli firma organizuje promocję "domeny za 0 zika", to bierze na siebie ryzyko, że nie będzie tą firmą, w której klient taką domenę przedłuży, bo mają obowiązek wszystkie firmy udostępniać na każde żądanie kody autoryzacyjne dla wszystkich domen, bez względu na to, czy są one objęte promocjami czy nie. Chłopak nie ma kasy, potrzebuje szybko domenę za friko, niech weźmie w az, a za pół roku jak będzie miał te 5 dyszek, to sobie weźmie authinfo od az,przeniesie domenę do OVH i od razu opłaci na kolejny rok. ja tak dziś właśnie robiłem grosz mi wpadł i wyciągałem domenę od ibc.pl kwota 60,27zl za kod authinfo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Zobacz 1and1.pl - 0zł rejestracja ale nie polecam. Jeżeli nie masz 12złotych na rejestrację domeny.. to zawsze możesz iść na truskawki albo czereśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Zobacz 1and1.pl - 0zł rejestracja ale nie polecam. Jeżeli nie masz 12złotych na rejestrację domeny.. to zawsze możesz iść na truskawki albo czereśnie Już po truskawkach a co do czereśni nie wiem nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Albo na jagody dzisiaj poszedłem na 1,5h i zarobiłem 20 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Osobiście za 20zł to chyba nie wyszedłbym z domu, bo nie miałoby to sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Echh.. a ja sobie zwiedziłem las i oddychałem świezym powietrzem. Ale widać, że niektórzy są tutaj leniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Osobiście za 20zł to chyba nie wyszedłbym z domu, bo nie miałoby to sensu. To samo pomyślałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enemyofthestate 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 Z 1 zeta wyciśniesz? W dih.pl jest w promocji za 99 gr. Fakt że potem za przedłużenie trza dać chyba z 90 zł. Zresztą tak jest wszędzie. No ale tak to jest, nic nie ma za darmo Ewentualnie po twarzy można dostać za friko, ale tego nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach