Spajder 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 (edytowany) Witam, planuję kupić tablet tak do 1500 zł. Jeśli ktoś tutaj coś takiego używa to prosiłbym o jakieś propozycję, bo chciałbym aby zakup był przemyślany. Myślałem nad Galaxy Tabem 10.1 lub nad Nexusem 7 ale na niego będę musiał jeszcze poczekać trochę. Edytowano Lipiec 1, 2012 przez Spajder (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 (edytowany) Praktycznie każdy tablet z tegrą 2* i androidem 3.2 / 4 będzie dobrym wyborem. Galaxy tab 10.1 jest całkiem OK. Natomiast 7 cali to według mnie za mało, mam 7 calowego tableta i żałuje że nie wziąłem 10calowego [a całe urządzonko jest węższe od zeszytu A5 o 3cm i krótsze o 1cm] Na ekran polecam wtedy nawet nie da się uszkodzić ekranu Co do tegry 2 to nawet słabsze procesory dają radę obsłużyć najnowsze gry (te napisane specjalnie pod tegre) po zrootowaniu systemu i wgraniu Chainfire 3D + pluginy -POWERVR.. (symuluje układ tegry i gry działają całkiem płynnie). Edytowano Lipiec 2, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arida 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 ARCHOS 80 G9 TURBO ICS 16GB + dedykowany modem 3G - http://www.gps-nawig...16fea97420cd885 Używam tego zestawu od pół roku i bardzo dobrze się spisuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Nie wiem czy brać Galaxy Tab 2 10.1 czy Galaxy Tab 10.1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2012 Z tego co patrze to nawet nie różnią się parametrami technicznymi. Tylko wersją androida 3.2 albo 3.0 i 4.0 A wikipedia mówi: "Samsung Galaxy Tab 10.1 (wcześniej znany jako Galaxy Tab 2)" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach