maly90 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Cześć, z racji tego ze zakładam sklep z kluczami do gier, poszukuje osoby która ma kontakt z dostawcami owych kluczy w cenach hurtowych, bądź odpowiednie firmy które sprzedają po owych cenach. Pozdrawiam PS. Jeżeli będzie trzeba mogę zapłacić za otrzymanie kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Takie kontakty to zwyczajne kontakty do złodzieji którzy kupują to kradzionymi kartami kredytowymi. NIE MA hurtowni steamów itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Legalne to będzie tylko jak klucze dostaniesz od STEAM lub ich partnerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Cześć, z racji tego ze zakładam sklep z kluczami do gier, poszukuje osoby która ma kontakt z dostawcami owych kluczy w cenach hurtowych, bądź odpowiednie firmy które sprzedają po owych cenach. Pozdrawiam PS. Jeżeli będzie trzeba mogę zapłacić za otrzymanie kontaktu. Sądzisz , że ktoś kto ma dobre dojście po bardzo niskich cenach da Ci też z niego korzystać ? Eh poczytaj czym jest konkurencja i dlaczego lepiej jej nie wspierać , lub po prostu wpisz marketing w google. A taka darmowa wskazówka to: 70% tanich kluczy jest z krajów sąsiednich od Polski i sprzedawane u Nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Licencje możesz brać prosto od STEAM i Origin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Licencje możesz brać prosto od STEAM i Origin Nie miałeś już co napisać co? Po co on miałby prosto od nich kupować, jak on chce zarobić na tym. Przecież nie będzie kupował po normalnej cenie i sprzedawał za połowę tego ile zabulił... Po to kradzione się "kupuje" aby móc psuć rynek i sprzedawać za grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lotos15 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Kupując od STEAM czy Origin w większych ilościach, dostaje się spore zniżki. Najlepiej samemu do nich napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 mSurf, właśnie o to mi chodziło (post Lotos15). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 (edytowany) Tylko czy naprawdę myślicie że taki maly90 kupi większą ilość (ile? parę- set/tys. licencji?) Do tego, i tak napewno nie dostanie aż takiej zniżki by móc dorównać cenom na allegro . Edytowano Czerwiec 30, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Z tego co wiem, to w Rosji jest tego sporo. Chodzi o kontakty, tam można nabyć steamy za kilka groszy, jednak nie wiadomo z jakiego źródł pochodzą. Na Allegro ktoś sprzedaje sklep z z kluczami + kontakty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2012 Klucze Steam zakupione w Rosji mają zazwyczaj tylko język rosyjski, dodatkowo aby aktywować taki klucz należy połączyć się przez VPN. Jeżeli chcesz handlować takimi kluczami to łap: http://plati.ru/asp/index.asp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 Witajcie mógłby ktos z was na PW podać jedną rosyjską strone, która sprzedaje klucze do gier ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Osobiście bym nie ryzykował, niektórzy kumple się przejechali i za samo aktywowanie takiego klucza dostali banixa. Także zastanów się 2x czy chcesz ryzykować całym kontem steam, żeby sobie aktywować gierkę za 50% . Więcej do zgoglowania pod hasłem "steam exploited keys" i podobnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 za samo aktywowanie takiego klucza dostali banixa. Także zastanów się 2x czy chcesz ryzykować całym kontem steam, żeby sobie aktywować gierkę za 50% Pierwsze słyszę. Czyli co, dostanę od kolegi klucz i mi zbanuje konto, bądź będę mieć "kogoś" na celowniku, dam mu za darmo grę i mu zbanuje konto? Nie wiem skąd masz takie informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 (edytowany) Przykładowo. Nasz kolega Ivan z Rosji kupi gierkę na jakiejś Rosyjskiej stronie za półdarmo i ją sobie aktywuje. Wszystko ok. Ale jak nasz kolega Ivan da jeszcze nam innego key'a z tej samej strony i tej samej gry i my ją sobie aktywujemy to jest zawsze szansa, że key może być albo exploited albo restricted. Ogółem takie keye z tych stronek za półdarmo są najczęściej restricted tylko dla konkretnego regionu (Rosja w tym wypadku), można je aktywować albo przez VPN'a, ale mam jednego kumpla, któremu Valve właśnie za to zbanowało konto z dopiskiem "activating exploited games". M.in dlatego właśnie aktywując keya nigdy nie można być pewnym co do jego legalności, no chyba że jesteśmy pewni co do firmy, od której te keye mamy. Przykładowo: http://www.reddit.com/r/gameswap/comments/hv23o/psadonottradeforeetsanexploithas_been/ http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2471267 Naprawdę nie chce mi się szukać, ale takich przykładów jest mnóstwo i tak, można się przejechać samą aktywacją takiej gry. Edytowano Marzec 24, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Pierwsze słyszę. Czyli co, dostanę od kolegi klucz i mi zbanuje konto, bądź będę mieć "kogoś" na celowniku, dam mu za darmo grę i mu zbanuje konto? Nie wiem skąd masz takie informacje. Stąd, że istnieje coś takiego na regionalizacja kluczy, w szczególności na Steamie. W paru słowach, aktywowanie klucza poza regionem, do którego jest przypisany jest nielegalne. W sieci jest od groma płaczy na zbanowane konta. Lepiej nie ryzykować, niby się zaoszczędzi parę złotych, ale jest to gra niewarta świeczki. Na swoje konto (250+ gier) w życiu bym nie podpiął klucza z niewiadomego źródła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Wygooglowalem jakiś generator steam ale bije sie go użyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I<3VODKA Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Załóż nowe konto steam może ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 Steam ma stosunkowo często promocję -75%, gdzie ceny po przeliczeniu na PLN nie są złe, czasami wręcz bardzo dobre. Nawet teraz jest promocja na 588 gier, poważnie tak ciężko uzbierać parę euro, poczekać na promocję i kupić sobie wszystko legalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 (edytowany) + Gift ma o wiele większą wartość (trade wartość) niż key, ale to bardziej dla osób które w tym siedzą i chcą jeszcze coś zarobić . A wszystkie gry kupowane bezpośrednio przez steama są giftami i można je aktywować "od razu" albo przechowywać w ekwipunku i zrobić z nimi co się chce. Edytowano Marzec 25, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach