RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 witam ma ktoś jakiś wzór wypowiedzenia umowy o domenę dokładnie o ten podpunkt chodzi mi nasku OBOWIĄZYWANIE 25. Umowa zostaje zawarta na czas nieoznaczony i może zostać wypowiedziana przez Abonenta bez zachowania terminów wypowiedzenia. Wypowiedzenie powinno zostać dokonane na piśmie. cytat ze strony http://biznes-host.pl/domeny/regulamin-nask i o domenę u nich potrzebuję pisać rezygnację a firma nie udzieliła mi ten informacji oraz dokładnych dokumentów które muszę wypełnić Pan Marek kazał mi poszukać na googlach no ale ja nic nie widzę Witam, Wszelkie informacje zostały Panu udzielone. Wzór pisania dokumentów może pan znaleść w google. W przypadku dodatkowych pytań zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam Marek Drzewiecki tel. 503-414-990 marek.drzewiecki@biznes-host.pl -- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Nosz Chopie... Google.pl => wypowiedzenie umowy wzór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Piszesz normalny dokument. Swoje dane po jednej stronie, dane firmy po drugiej stronie, na środku pod spodem REZYGNACJA Witam, zgodnie z takim puntkem regulaminu zgłaszam wypowiedzenie domeny www.domena.pl zarejestrowanej na mnie tego i tego dnia, na konto o loginie tkaim i takim. z poważaniem dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 danke myślałem że to musi być jakoś specjalnie napisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 danke myślałem że to musi być jakoś specjalnie napisane Nie nie musi być ;-) Wystarczy właśnie że napiszesz to co opisał Piszesz normalny dokument. Swoje dane po jednej stronie, dane firmy po drugiej stronie, na środku pod spodem REZYGNACJA Witam, zgodnie z takim puntkem regulaminu zgłaszam wypowiedzenie domeny www.domena.pl zarejestrowanej na mnie tego i tego dnia, na konto o loginie tkaim i takim. z poważaniem dziękuje. I wtedy sprawa powinna zostać załatwiona Tutaj po prostu chodzi aby w opisie czy w powodzie napisać z czego Pan rezygnuje i tyle, no i co najważniejsze to też data oraz podpis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Nie nie musi być ;-) Wystarczy właśnie że napiszesz to co opisał I wtedy sprawa powinna zostać załatwiona Tutaj po prostu chodzi aby w opisie czy w powodzie napisać z czego Pan rezygnuje i tyle, no i co najważniejsze to też data oraz podpis. Dzięki za odpowiedz napiszę napiszę a niebawem po tym wszystkim opiszę swoją parodię z tą firmą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Dzięki za odpowiedz napiszę napiszę a niebawem po tym wszystkim opiszę swoją parodię z tą firmą Parodię z naskiem czy biznes hostem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Parodię z naskiem czy biznes hostem? Biznes hostem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Piwo i popcorn już w drodze ze sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Mogę dołączyć? Dorzucę wielki wór fistaszków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Ale po co rezygnować? Nie można zostawić do końca i potem nie opłacać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 @RafoX: to jest zwykły list oficjalny, więc piszesz go wg. wzoru, ale listu oficjalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 @RafoX biznes-host odbierze od ciebie list polecony i nic nie zrobi ot tak z doświadczenia , chyba że się coś zmieniło ( poza Markiem - szacunek , to tam oleją temat ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach