Gość Fobi Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Witam, Pierwsze spotkanie użytkowników forum WebHostingTalk.pl odbylo sie 13 lutego 2006 w Warszawie. Dokladnie w pubie "lolek" od godziny 19. Wszyscy, ktorzy sie pojawili otrzymali pamiątkowe koszulki z logo forum, które dumnie prezentują na zdjeciach Merytorycznym (jak i troche mniej) dyskusjom towarzyszyło zimne oraz ciepłe piwo i miłe Panie kelnerki. Dzieki za super zabawe i do następnego spotkania, na które zapraszam wszystkich (również tych, ktorym nie udało się tym razem). Ponizej galeria zdjęć, później na spokojnie dopisze "nicki" osob. Honorowy gość: radom: andrzej: ece: gb: fobi: Jeszcze raz chciałem wszystkim podziękować za przybycie i do zobaczenia następnym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Widze, ze sie fajnie bawiliscie Jednak na zdjeciach nie widac obiecanych przez Fobiego atrakcji (szczegolnie, ze Bartek zagwarantowal calkiem ciekawy CIR tych atrakcji) Mam nadzieje, ze na nastepne spotkanie bede mogl wpasc. pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patS 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 aaaa gdzie zdjęcie ze mną? Cenzura ? Tak czy owak było bardzo sympatycznie. Pozdrawiam, patS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Dzialo sie, dzialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Bylo zostac dluzej a nie do domu bo mama kazala Naprawde fajna zabawa, ktora umilal szwendajacy sie tu i owdzie jednooki bandyta Dyskusje na wszelkie tematy. Od niesprawiedliwosci na swiecie , poprzez rozwoj forum, na oprocentowaniu obligacji rzadowych skonczywszy (to akurat chyba najglupszy temat jaki sie przewinal). Czekam az Pawel napisze cos o inwestycji bez ryzyka P.S. A Tomciu, nasz Saddam wht, ma byc nastepnym razem bez samochodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Czekam az Pawel napisze cos o inwestycji bez ryzyka Cicho cicho. A Tomciu, nasz Saddam wht, ma byc nastepnym razem bez samochodu Tiaaa. Wlasciwie jak wy wracaliscie? Taxi? Czy tata przyjechal ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Jednak na zdjeciach nie widac obiecanych przez Fobiego atrakcji (szczegolnie, ze Bartek zagwarantowal calkiem ciekawy CIR tych atrakcji) Jakosc byla najwyzsza z mozliwych. Zapewniona przez FashionTV aaaa Uśmiech... gdzie zdjęcie ze mną? Suszę zębyCenzura ? Język Tak czy owak było bardzo sympatycznie. Jest jedno, slownie "jedno". Juz wrzucilem, niestety siedzisz tylem A wracalismy Taxi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Wlasciwie jak wy wracaliscie? Taxi? Czy tata przyjechal ?Wiesz, my juz z rodzicami nie mieszkamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Wasza strata. Wiesz, ja dopiero 14 lat na liczniku, więc nie wypada inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Czekam az Pawel napisze cos o inwestycji bez ryzyka Hehe, nie zmienie zdania Tiaaa. Wlasciwie jak wy wracaliscie? Taxi? Czy tata przyjechal ? Ma sie tych przyjaciol na ktorych zawsze mozna liczyc, dzwonie i przyjezdzaja ... Panowie, ogolnie bylo bardzo milo. Mam nadzieje, ze to powtorzymy. Z Grzegorzem sie zalozylem, ze na nastepny spotkaniu bedzie min 20 osob, chcialbym wygrac to dobre piwo. Pozdrawiam Pawel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Ma sie tych przyjaciol na ktorych zawsze mozna liczyc, dzwonie i przyjezdzaja ... Z Grzegorzem sie zalozylem, ze na nastepny spotkaniu bedzie min 20 osob, chcialbym wygrac to dobre piwo. Proste, zaproś 20 znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Wiesz, ja dopiero 14 lat na liczniku, więc nie wypada inaczej Mruga 2 tm! ty masz 14 lat? Nie wyglądasz na tyle Chociaż wyglądasz na najmłodszego ze spotkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Kremy robią swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Hehe, TM! raczej nie wyglada na tyle ile mowi ja dal bym z 19-20 ale nigdy nie dowiemy sie prawdy Następnego spotkania nie mogę przegapić Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.b 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Hi! Nastepne spotkanie prosze zorganizowac najlepiej w Szczecinie, moze byc Poznan a nawet Torun czy piekne miasto Gdansk, wtedy to nawet ja wybiore sie z Hamburga. Do Warszawy bylo troche daleko Sobota jest najlepszym dniem, mozna pobalowac do rana. Przy nastepnym spotkaniu jestem "dabei" Gruss tomasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 To jak bedzie tam gdzie prosi @tomasz.b to ciężko było by mi dotrzeć, no ale to już decyzja organizatorów Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Myślę, że z tym będzie ciężko. Chociaż nie wiem, za sprawy organizacyjne odpowiedzialny jest Fobi i Radom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frxpl 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 Proponuję Trójmiasto i to najlepiej na Weekend! Jest co zwiedzać chłopaki, naprawdę, a i piwo jest b.dobre ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2006 a i piwo jest b.dobre ... Czyżby w Trójmieście rozwadniali piwo w pubach mniej bezczelnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 Nie, nie moi drodzy. Warszawa ma dwie zalety (a dla mnie trzy). 1) Leży w centralnej Polsce - osoba z Zakopca, ma tyle samo co z Gdańska (mniej-więcej) 2) Większość ludzi z naszego forum pochodzi z Warszawy 3) Ja tutaj mieszkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 1) Leży w centralnej Polsce - osoba z Zakopca, ma tyle samo co z Gdańska (mniej-więcej) To samo tyczy sie Poznania, Torunia, Lodzi i jeszcze paru 2) Większość ludzi z naszego forum pochodzi z Warszawy Prowadzisz jakies statystyki? Na ponad 2300 zarejestrowanych uzytkownikow (wiem, ze nie wszyscy sa aktywni ) na spotkaniu pojawilo sie 8 osob... Ja nie wiem czy to jest wiekszosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 Witam, Do wszystkich osob, ktore mialy wypelnione pole "Skąd" na forum i byly z Warszawy zostal wyslany email. Jesli dobrze pamietam bylo to okolo 30 osob. Trzeba pamietac, ze wiekszosc kont na forum jest nieuzywanych. Co do lokalizacji nastepnego spotkania to np. Torun jest bardzo atrakcyjnym pomyslem Kolejne spotkanie odbedzie sie prawdopodobnie po swietach wiec juz mozecie sobie wpisal w kalendarzyk Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 Oooo tak tak Toruń ! ;-) Wtedy to i ja przyjade Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Mikołajski 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 W Toruniu będzie spotkanie "poświęcone"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtech 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Ooooooo widze ze sie robie aspołeczny....jak mogłem sie nie zjawic- qrde to miesiac temu - Wiecie Kobieta Mnie absorbuje.... ale powaznie (to absorbuje mnie), mniej powaznie to jakies tam grypsko nie grypsko czlowiek sie wykoleił. Obiecuje poprawe i nastepnym razem dotre - tylko drodzy Panowie niech juz bedzie cieplej. ps. i z dala od Wisły bo kij wie czy to ptasie nie popłynie w góre rzeki:) Btw to moze ktos z Was Moi Drodzy Bedzie w Kazimierzu Dolnym na długi weekend majowy (ja sie wybieram)- mozna wtedy polaczyc rozrywke duchowa (spotkanie wht) z krajoznawcza (bo tam ponoc ladnie). co Wy na To? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach