ciekawski 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 (edytowany) Witam mam prośbę o wskazanie które z tych obcji są niezbędne dla przeciętnego uzytkownika hostingu takie niezbędne minimum Ability to Change MX *Addon Domain Manager *Advanced DNS Zone Editor Advanced Guestbook Agora Shopping Cart *Analog Stats Apache Handlers Manager Autoresponder Manager Awstats Stats *Backup Manager Backup Wizard Bandwidth Stats BoxTrapper Spam Trap CGI Center CPU and Concurrent Connection Usage CSV Import (Email & Forwarders) Change Language Change Style Chat Rooms — Legacy feature for cPanel x and x2 themes Choose Log Programs Counter *Crontab *Custom Error Pages Default Address Manager Directory Selection Popup *Disk Usage Viewer *Email Account Manager Email Authentication Email Delivery Route (deprecated) Email Domain Forwarding Email Filtering Manager Email Scripts (cgiemail,formmail) Email Trace Entropy Banner Entropy Search Error Log *File Manager *Forwarder Manager Frontpage Ftp Account Manager *Ftp Settings Getting Started Wizard *Hotlink Protection *IP Deny Manager Image Manager Index Manager Install PHP Pear Modules Install Perl Modules Install Ruby Modules Instant Installs Interchange Shopping Cart — Legacy feature for cPanel x and x2 themes Java Clock Java Countdown Latest Visitors Leech Protect (requires Webprotect) Logaholic Web Analytics Mailman List Manager Mime Types Manager *Mysql Network Tools PGP/GPG PHPBB2 — Legacy feature for cPanel x and x2 themes Parked Domain Manager Password Change *PhpMyAdmin PhpPgAdmin PostgresSQL RVSiteBuilder Random Html Generator Raw Access Logs *Redirect Manager Ruby on Rails SSH Connection Window SSL Host Installer SSL Manager Search Engine Submit Tool — Legacy feature for cPanel x and x2 themes *See PHP Configuration Server Status Viewer Simple Cgi Wrapper Simple DNS Zone Editor Simple Guestbook Site Software *SpamAssassin SpamAssassin Spam Box Statistics Program Manager *Subdomain Manager Subdomain Stats Support System Submission — Legacy feature for cPanel x and x2 themes Update Contact Information Update Notification Preferences Video Tutorials Virus Scanner Web Disk *Webalizer Stats *Webmail *Webprotect Chcę za darmo udostępnić usługę dla uczestników "kólka zainteresowań IT" i wolę wiedzieć co mam powyłaczać te z gwiazdkami mam ustawione , ale boje się że coś przeoczyłem dziekuje za pomoc Edytowano Czerwiec 30, 2012 przez ciekawski (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Change Language Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 ehh ctrl+c ctrl+v dzisiejsza młodzież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 *Addon Domain Manager *Advanced DNS Zone Editor Awstats Stats *Backup Manager Backup Wizard Bandwidth Stats CPU and Concurrent Connection Usage *Crontab *Custom Error Pages *Disk Usage Viewer *Email Account Manager Ftp Account Manager *Ftp Settings *Mysql Password Change *PhpMyAdmin *See PHP Configuration Simple DNS Zone Editor *SpamAssassin *Subdomain Manager Subdomain Stats *Webalizer Stats *Webmail *Webprotect Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 myślisz iż rozgryzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Może Dziwne jest to że nawet zmiana hasła nie była ogwiazdkowana Albo taki menadżer kont ftp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nakamitsu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2012 Dodałbym jeszcze od siebie: *Error Log Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawski 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 Serdecznie dziekuje za pomoc myślę ze do zamkniecia pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 obcji CZEGO? Wakacje : ) będzie hostink! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 Może to nasi nauczyciele zachęcają uczniów do takiej przedsiębiorczości na wakacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach