Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2012 Witam wszystkich po krótkiej przerwie Jak wyłączyć system komentarzy disqus na stronach w wordpressie? Nigdzie nie mogę tego znaleźć a wiem, że można to zrobić bo chce, żeby można było posty a nie strony komentować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2012 http://disqus.com/admin/wordpress/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2012 źle mnie zrozumiałeś regdos, mam bloga na wordpressie z disqusem i chce aby tylko przy wpisach były komentarze a nie na stronach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2012 Zrozumiałem tyle ile napisałeś (nic nie było, że masz plugina zainstalowanego). Przy wpisach pojawia się formularz od komentarzy zwykłych czy nic się nie pojawia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2012 pojawia się formularz disqusa a w opcjach nigdzie nie znalazłem, aby można było wybrać, żeby tylko wpisy komentować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2012 Najprościej to z pliku szablonu od stron "page.php" można wyciąć formularz do komentowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 Dokładnie, w swoim szablonie z page.php usuń fragment odnośnie komentarzy. Disqus dodaje swój kod tylko wtedy gdy znajdzie odwołania do "tradycyjnych" komentarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Dzięki bardzo za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach