Kolswo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 Dzień dobry! Chce zapytać się forumowiczów o ocenę w związku z moim sklepem - Księgarnia Medbooks.pl (http://www.medbooks.pl). Została stworzona już prawie rok temu, lecz wiem, że sporo spraw trzeba wciąż dopracować. Bardzo zależy mi zarówno na słowach krytyki jak i sugestiach co się nie podoba, co trzeba wprowadzić. Spróbuję szybko opisać czym zajmuje się mój sklep: Wizją naszego sklepu jest przygotowanie szerokiego asortymentu publikacji z dziedziny medycyny i nauk pokrewnych w najlepszej cenie. Może zainteresować ludzi lubiących tematykę zdrowia, a także studentów medycyny i lekarzy. Liczę na jakiekolwiek Wasze uwagi i obiecuje je prędko uwzględnić. Pozdrawiam Piotrek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 (edytowany) Szablon do sporych poprawek. Na dobry początek -ujednolicenie przycisków -czcionki -ostylowanie bloków kategorii i menu bo w tej chwili w ogóle go nie ma. -ostylowanie bloku widoku produktu, bo w tej chwili go nie ma. Szablon w ogóle jest bardzo niedorobiony, niejednolity, źle to wygląda. Ale i tak lepiej niż sklepy na preście które prowadzą sprzedaż na domyślnym szablonie. Edytowano Czerwiec 28, 2012 przez Causen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolswo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 Szablon do sporych poprawek. Na dobry początek -ujednolicenie przycisków -czcionki -ostylowanie bloków kategorii i menu bo w tej chwili w ogóle go nie ma. -ostylowanie bloku widoku produktu, bo w tej chwili go nie ma. Szablon w ogóle jest bardzo niedorobiony, niejednolity, źle to wygląda. Ale i tak lepiej niż sklepy na preście które prowadzą sprzedaż na domyślnym szablonie. Dziękuje za szybką odpowiedź! Super uwagi, dopiero jak zwróciłeś mi na to uwagę zauważyłem, że np. te przyciski - każdy inny Mógłbyś rozwinąć uwagę dotyczącą czcionek? Chodzi o nieodpowiedni rozmiar, kolor, rodzinę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 22 pixelowy pogrubiony, czarny arial na słabym gradiencie w tle. Nie specjalnie to wygląda jako nagłówek. Nie wspominając już o "koszyk, moje konto, pomoc" walącym po oczach niebieskim kolorem na niebieskim tle. Coś musi być tutaj zmienione i to koniecznie. Tło swoją drogą też do wymiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 Jedną radę mogę Ci dać, żeby to wygądało wszystko dobrze - zmień szablon/grafika. Niestety, tak to wygląda.' Sama inicjatywa, b. ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach