cezary188 40 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 Witam, posiadam serwer w hetzner który od jakiegoś czasu trochę sie marnuje bo główna domena która generowała ruch póki co jest wstrzymana i tak się zastanawiam czy by komuś nie udostępnić co by się nie marnował.? Serwer to EQ4 podpięty pod 100Mbit i7 920 2.67 Ghz 8GB RAM Miejsca na dysku i trafficu jest sporo. Panel Direct Admin jak potrzeba jest. Zainteresowanych prosze o kontakt na PW z iloscia miejsca i trafficu oraz przeznaczeniem i proponowana cena jaka ich interesuje. Wszystko do obgadania. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 (edytowany) Czołem, tak z ciekawości, ile miesięcznie płacisz za tego dedyka ? Bo pamiętam właśnie eq4 ale nie ma go już w ofercie. Edytowano Czerwiec 28, 2012 przez lanceq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 EQ4 kosztował 49 euro i w zależności od tego kiedy się zamawiało opłata instalacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 Witam, oferta z mojej strony wysłana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 Mi się nudzi maszyna w polsce zapraszam na PW p.s Perfidnie się podepnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach