Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 No baa. Potem to ja nawet wieżę stereo miałem Swoją drogą, jak ktoś ma coś takiego do opchnięcia to walić na PW. Ale i te dzieciaki jakieś inne były... Na Allegro tego trochę jest po 30zł: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=zk+120 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 No Chyba trzeba się wybrać do Polski na zakupy ... Całkiem dużo tego jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 Polacy to zbieraczy naród, na Alledrogo widuję czasami rzeczy, które mnie zaskakują. 30-letnie kompy w stanie lepszym niż mój roczny laptop, sprawne dyskietki 5,25" z gierkami na Commodorca... Polskie piwnice i strychy pewnie jeszcze nie takie rarytasy kryją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2012 Mógł chociaż wystartować na własnym szablonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach