oinkoff 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 (edytowany) Witam obecnie siedzę na zigzag (nie polecam najgorszemu wrogowi) w ciągu 6 miesięcy wysypały im się juz dwa razy serwery. Hosting działa w kratkę. Konta pocztowe same giną. Tragifarsa. Co powinien posiadać nowy hosting. 1. Stabliność działania. 2. Całodobowy helpdesk. W najgorszym wypadku 6-18. 3. Antyspam, który działa. 3. Pojemność (MB) 50000 4. Transfer bez limitu 5. E-Mail'e bez limitu 6. Konta FTP bez limitu 7. Bazy danych min 10 8. Kontrole nad domenami DNS 9. Domeny bez limiyu. Obecnie myślę nad kei, nazwa.pl Cena netto ok. 1000zł za rok. Edytowano Czerwiec 25, 2012 przez oinkoff (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 Odezwij się do http://Biznes-Host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 lub progreso.pl link w podpisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 KEI polecam bardzo, tylko czy autorowi chodzi o Lunę, czy shared? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 @up, a co mają panele do stabilności usługi? PRoszę o informacje ile w przybliżeniu potrzeba tego transferu, wtedy przygotuje ciekawą ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 Oinkoff, zgadzasz się na oferty od firm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 Progreso.pl, biznes-host.pl, castpol.pl, mzone.pl - cokolwiek weźmiesz, będziesz zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 Polecam http://www.kei.pl/hosting/pakiet-pro Obecnie w ciągu czerwca wygenerowałem już 557.22GB (a miesiąc się jeszcze nie skończył) i nikt mnie nie wygania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach