Igorek 26 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 Mam znajomemu znaleźć VPS-a z DA. Tak więc, pierw płatność na miesiąc jak wszystko będzie idealnie to płatność na ROK, tak więc miło by było rabat Wymagania: Dysk: 30 GB Transfer: 150-200 GB (być może będzie mniejszy być może większy okaże się w praktyce) RAM: 2 GB Procek: 2-3 GHz IP: 3 Dostęp do konta root i konsoli ssh Panel: DA z wszystkimi trzema poziomami dostępu Administrator: konfiguruje według życzenia zamawiającego. Jak by trzeba dogrywa odpowiednie dodatki itp, zabezpiecza to i dokonuje aktualizacji Lokalizacja: Polska, chodź inne też mogą być a najlepiej by był w europie. Wszystkie powyższe parametry z możliwością rozszerzenia. oraz cenę za każdy kolejny dodatkowy adres IP Interesują mnie oferty w miarę tani. Firmy mogą wysyłać oferty indywidualne na PW W cenie proszę podać Cenę za miesiąc oraz za cały rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 (edytowany) Z naszej oferty polecam VPS100PRO: http://www.mzone-net...x.php?d=vps_pro Miesięczna cena 120 złotych + 38 złotych Licencja DA (serwer w pełni zarządzany), razem 158 złotych. Lokalizacja: Niemcy Cena za rok z licencją Directadmin tylko 1580 PLN (w tym 2 miesiące gratis). Możliwość zakupu licencji DA Lifetime do powyższego serwera. Ewentualnie mniejszy indywidualny pakiet (tylko przy opłacie rocznej). Edytowano Czerwiec 24, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 (edytowany) W takim razie proszę o przesłanie indywidualnej oferty na PW, bo nie potrzeba mi aż tylko dysku Edytowano Czerwiec 24, 2012 przez Igorek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 (edytowany) Witam Dysk: 30 GB Procesor: 2,6 Ghz Pamięć ram: 2048 mb Adresów ip: 3 Transfer: Bez limitu transferu - port 10 Mbits z DirectAdmin PL Lokalizacja Polska ( Szczecin ) Wirtualizacja: XEN każdy kolejny adres ip koszt 3 zł brutto Bez administracja przez Esdata.pl : cena 80 zł brutto / mc cena 760 brutto / ROK Administracja przez Esdata.pl : cena 100 zł brutto / mc cena 999 zł brutto / rok Jeżeli będzie pan zainteresowany prosimy o kontakt pomoc@esdata.pl Edytowano Czerwiec 24, 2012 przez esdata.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 mogę zakupić to netto, faktura nie potrzebna do szczęścia jedynie wyższy koszt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 mogę zakupić to netto, faktura nie potrzebna do szczęścia jedynie wyższy koszt Hmm.. no ale raczej żadna firma nie sprzeda Ci usługi na lewo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 RAM maksymalny czy gwarantowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 Witam, Pakiet Extra: http://netdc.pl/page-xen.html z gwarantowanym 1 GB pamięci i panelem Direct Admin w cenie 799zł brutto za rok z góry. Pozdrawiam PS: Lokalizacja: http://netdc.pl/page-serwerownia.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 Hmm.. no ale raczej żadna firma nie sprzeda Ci usługi na lewo. Uwierz, znajdą się takie, ale pisanie tego na publicznym forum byłoby strzałem w stopę. Ja ze swojej strony polecam Biznes-Host Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 gwarantowany z 1,5 gb a maks z 2,5 gb w takich granicach działajmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach