Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 Ja telefon mam do rozmowy ze znajomymi Jakby Tobie się to zdarzyło co i mnie, też byś nie podawał, uwierz mi. A poza tym, kolega starszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 Heh, a może jest w takiej sytuacji jak ja i faktycznie gadka przez telefon to jest wizja koszmaru, chociaż po stylu pisania postów to raczej to odpada... czyli jakiej ? Bartek to skoro masz tel do gadania ze znajomymi to jak ty chcesz interesy lub inne sprawy załatwiać bez telefonu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 No, jakby był głuchy tak jak ja to każda gadka z kimś "nowym" przez tel to jednak udręka jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 W temacie zawarte jest słowo partner. Jak by nie patrzeć, to partnerstwo musi opierać się na wzajemnym zaufaniu. Jeśli już na początku występują takie paniczne obawy przed kontaktem bezpośrednim, to oznacza, że tego zaufania nijak nie ma. Taka współpraca (gdzie Jaśnie Wielmożny Hrabia łaskę będzie robił, że się odezwie "w realu") nijak się nie uda. Choć w mojej głowie świta myśl, że to po prostu strach przed tym, że rodzic spojrzy na billingi i będzie się dopytywał, co też to za połączenie. Bo przeglądając sieć widać, że ten delikwent dosyć mocno boi się... Szczegóły w załączniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 No, jakby był głuchy tak jak ja to każda gadka z kimś "nowym" przez tel to jednak udręka jest... A no to przepraszam masz rację Kafi dzięki za ten screen miałem tez go zapodać czyli jak widać to była by o kant tyłka współpraca on chce mieć tylko hosting za free a nic od siebie widać też że to gimbuza jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 Ja telefon mam do rozmowy ze znajomymi Jakby Tobie się to zdarzyło co i mnie, też byś nie podawał, uwierz mi. A poza tym, kolega starszy Po tym poście bym zrezygnował na miejscu progreso ze współpracy. Mogę wywnioskować (oczywiscie nie musi byc tak) ,że ten pan jest z gimnazjum bo jaki normalny poważny człowiek boi się zadzwonić do firmy która może zaoferować owocną współpracę? // A i może być tak też ,że progreso się bardzo zaangażuje w ten projekt a taki pan napisze za miesiąc (pod koniec wakacji) że nie chce mu się dalej tego prowadzić bo szkoła i nauka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 A i może być tak też ,że progreso się bardzo zaangażuje w ten projekt a taki pan napisze za miesiąc (pod koniec wakacji) że nie chce mu się dalej tego prowadzić bo szkoła i nauka... nie zdziwil bym się jak by wcale o tym nie poinformował tylko od razu stronę usunoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 (edytowany) Dobra, skończcie już gadać na mnie Postaram się zadzwonić w najbliższym czasie. Projekt nie jest tylko na czas wakacji! Edytowano Lipiec 23, 2012 przez Bartek NullTalk.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 Dobra, skończcie już gadać na mnie Postaram się zadzwonić w najbliższym czasie. Projekt nie jest tylko na czas wakacji! Mutacja się kończy...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 Mutacja się kończy...? Może zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 Może zaczyna Żenujące z waszej strony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach