Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 (edytowany) Witam, Aktualnie tworzę wraz z kilkoma osobami Forum o Webmasterce, Grafice, Programowaniu i Hostingach (to tak na końcu, tematyka poboczna). Poszukuję jakiejś Firmy Hostingowej do współpracy z forum oraz sponsorowania nagród na konkursy z Forum np. serwer WWW na 1 rok, darmowa domena .pl lub .eu do wyboru itp. Kto jest zainteresowany proszę pisać na GG: 38144593 lub na PW w celach omówienia szczegółów (lub zapoznania się z dokładniejszym opisem projektu). Pozdrawiam, Bartek M EDIT///Jeśli zły dział proszę o przeniesienie. Edytowano Czerwiec 24, 2012 przez Bartek M (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 Jeśli to by była poważna oferta, a nie naciąganie to byś opisał tutaj trochę szczegółów. Do kosza temat dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 Jest to poważna oferta. Szczegółów nie podaję tutaj, ze względu iż projekt jest w fazie tworzenia. Szczegóły podaję na PW lub GG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 Powiedz mi czym ten projekt będzie różnił się od innych tego typu(np.web-talk) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 Na razie nie odpowiem na to pytanie ze względu na to, że jeszcze forum nie jest skończone i jest kilka pomysłów do wprowadzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 Powiedz mi czym ten projekt będzie różnił się od innych tego typu(np.web-talk) ? A czym się różni mleko Łaciate od Łowickiego? Nie ma monopolu na fora więc sobie może każdy takie założyć i nie ważne czy będą większe czy mniejsze różnice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 A czym się różni mleko Łaciate od Łowickiego? Nie ma monopolu na fora więc sobie może każdy takie założyć i nie ważne czy będą większe czy mniejsze różnice. Pewnie mu chodziło o to, że dlaczego firma ma dawać im materiały do wygrania, a nie np. innemu serwisowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progreso.pl 94 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 Kiedy będziesz miał skończone forum i konkretne szczegóły to Progreso jest bardzo zainteresowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2012 Jeden konkretny szczegół mogę ujawnić. Forum będzie posiadało IP. Board A progreso.pl dziękuje za zainteresowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2012 jak ukończysz też daj znać i napisz szczegóły mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2012 Ok, jak skończę, wyślę Wam (Igorek i progreso.pl) szczegóły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 (edytowany) Podbijam. Będzie ktoś chętny oprócz progreso.pl i Igorka? Dodam, że prawdopodobnie dzisiaj forum będzie już otwarte. EDIT/// Adres forum: http://nulltalk.pl Edytowano Lipiec 5, 2012 przez Bartek M (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2012 1. Tak ciężko wstawić klikalny link? ... 2. Forum wyłączone.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sqn!K 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 (edytowany) Poszukiwanie partnerów forum które nawet nie wystartowało to totalne nieporozumienie. Zresztą jest kilka początkujących forów dających sobie rade same np. itbeta.pl Najpierw wystartuj Edytowano Lipiec 7, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 (edytowany) Miałem wystartować 2 dni temu, ale jestem w kompletnej "zapaści" z takiego powodu, że nie mamy loga. Graficy, którzy mieli je wykonać nie pokazują się od 3 dni. A na nie szczęście kolega ma kłopoty z kontem bankowym, więc na logo kasy też nie mamy :/ Edytowano Lipiec 7, 2012 przez Bartek M (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Straszne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 "Urzekła nas twoja historia". A tak na poważnie, nie wiem czy powinno się tłumaczyć dlaczego strona ma opóźnienia. Jak ktoś wcześniej wspomniał że wpierw powinno się wystartować a następnie pisać o takim temacie o ile w ogóle jest sens, gdyż do jakich odbiorców chcesz dotrzeć jak nie masz na razie nikogo Jeżeli chcesz dobrze to się nie spiesz nigdy z takimi propozycjami. Zrób najpierw to co trzeba a później poszukuj partnerów/sponsorów to taka rada na przyszłość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 Forum już działa, dziś wieczorem będzie nowe logo prawdopodobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 takich for jest masa w necie nie wiem czy jaka kolwiek firma hostingowa się tym zainteresuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Forum już jest oficjalnie otwarte i reklamowane, zapraszamy. Pytanie do progreso.pl: chcecie, aby Wam przesłać te szczegóły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Na fajnym serwerze to postawiłeś .... Darmowy Reseller Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Jaki darmowy resseler? Cloud od hpbf.pl, niedługo zamierzamy zmieniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Jaki darmowy resseler? Cloud od hpbf.pl, niedługo zamierzamy zmieniać. to zobacz sobie gdzie hpbf.pl ma serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 W serwerowni BurstNET. Jakbyś mógł podaj mi ten link do tej firmy amerykańskiej oferującej darmowe resselery, zobaczę sobie. Jak to prawda, to tak Arturowi tyłek skopie, że nie usiądzie przez miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 W serwerowni BurstNET. Jakbyś mógł podaj mi ten link do tej firmy amerykańskiej oferującej darmowe resselery, zobaczę sobie. Jak to prawda, to tak Arturowi tyłek skopie, że nie usiądzie przez miesiąc a łap http://www.youhosting.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach