andromedos 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2012 Witam posiadam 1 licencje na skrypt erotyczny sprzedaje całość czyli cms baza licencja na 1 domene lub za dopłatą razem z domeną. http://screenshooter.net/3654735/fnsaqcm Skrypt pobiera filmy z 12 serwisów erotycznych lub z you tube to jest 3 opcja Co do zalet skryptu bardzo rozbudowany panel administracyjny. Pobieranie plików cronem dzięki czemu jednym kliknięciem pobieracie nie 1 czy 2 ale setki filmów Kategorie filmów wraz z tagami jakie sobie ustawiacie Tagi automatyczne pobierane z filmów i ich nazw wybieracie je ręcznie jednym kliknięciem pobieracie setki tysięcy Rss automatyczny pobiera nowe filmy lub ostatnio dodane Rss kategoriami pobiera automatycznie filmy z danych kategori Rss posiada wbudowaną opcję pokazywania filmików Tagi ze słow wyszukiwanych Miejsca reklamowe slotami dodajemy slot dodajemy kod w pliku i dodajemy reklame Opcja plików premium filmy z nakładka czasową dzieki czemu po danym czasie 2 5 min oglądania dostajemy info o zakupie konta Filmy darmowe lub filmy po założeniu konta 4 Skiny do wyboru 4 skiny W wersji mobilnej Automatyczne generowanie miniturek które mozemy mieć na swoim serwerze lub hostować z innych stron Miniaturki automatyczne ilośc do wyboru w panelu admina od 1 do 100 pobierane co np 1 min to można zmienić na np 2 3 10 min taki screen z filmu Pobieranie filmików na serwer automatyczne plus konwertowanie do formatu mp4 automatyczne Nakładki plaera oraz reklama która pokazuje się przed filmem do wyboru kilka plaerów Zarządznie opcjami premium Pay Pal i inne Kilkanaście języków z opcja automatycznego tłumaczenia Oraz wiele wiele więcej czego nie widać na stronie głownej Strone sprzedaje z braku czasu oraz serwera posiadam inne strony którymi cały czas praktycznie się zajmuje. Sprzedaje całość cms licenja baza z 80 tysiącami filmików erotycznych każdym kliknięciem pobierz pobierasz ile zechcesz z jakiego serwisu Ja mam ustawione na 100 nie trudno policzyć 100 razy 12 to 1200 filmów jednym kliknięciem Oferty kupna prosze składać pod mail : torrentosiak@gmail.com Cena jaka mnie interesuję to cena samej licenji 100 dolarów http://sexyfilm.eu Testowa domena na zwykłym hostingu tu możecie zobaczyć skrypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 Jaki interes ktoś by miał mieć w kupowaniu u Ciebie skoro na stronie skryptu jest taniej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andromedos 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2012 tak 99 dolarów moge zaoferować za 80 dolarów poniewaz nie mam serwera na ta strone chetnych prosze pisać mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach