RudyExE 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2012 Witam. Moglibyście polecić mi tani i w miarę wydajny hosting VPS pod postawienie serwera minecraft tak do 8 slotów i ts do 10/15 slotów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Baraniak 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2012 (edytowany) Wystarczy Ci z pewnością serv4web.pl Pewnie znowu zlecą się Czakoszki które stwierdzą że płacą mi za reklamowanie Edytowano Czerwiec 23, 2012 przez Krzysztof Baraniak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
combat18 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2012 Wystarczy Ci z pewnością serv4web.pl Duo mu podpowiedziałeś, teraz pakiet ma sobie sam wybrać ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Baraniak 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2012 (edytowany) A no tak, pakiet nawet najsłabszy mu wystarczy do samego TS'a, jeżeli chodzi o Minecraft + TS zdecydowałbym się minimum na serwer Light. Edytowano Czerwiec 23, 2012 przez Krzysztof Baraniak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2012 ja mniej więcej taki serwer MC trzymam na VPS w biznes-host.pl na najtańszym pakiecie. Do tego mam tam serwer głosowy Mumble najwięcej obsadziliśmy chyba 7 slotów i było git:) uptime wysoki (chyba z 90 dni) support wzorowy:) mogę polecić jakbyś się zdecydował to skorzystaj z refa: http://biznes-host.pl/hosting-www/Kszysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach