ciekawski 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2012 Witam Na początku powiem że to moja głupota i słaba pamieć, mnie zmusiły do napisania tego postu Problem wyglada tak założyłem konto w WHMPLUG domena kontakt itd ale dzieciak mi zawrócił głowe i ........... zapomniałem hasła do tego konta a że bez hasła cały dostep do cpanel miałem zablokowany wiec usunąłem konto i założyłem nowe ta sama domena kontakt inne hasło inny user itd jakie było moje zdziwienie jak sie okazało że cały czas mam zablokowany dostep do cpanel nie mogłem spac chyba trzy noce w końcu wymysliłem eksperyment - druga domena i zapisywanie na kartce krok po kroku załozyłem konto na nową domenę poprawny pass i hasło wszystko działa usunąłem je i założyłem na ta sama domene 2 konto inny user i pass i sytuacja sie powtórzyła --brak dostepu do cpanel wiec znowu usuniecie konta i założyłem je z ustwieniami z pierwszej próby jakie było moje zdziwienie jak wszystko znowu działało DODATKOWO ..w chwili kiedy wyskakiwał mi bład i całkowicie usunałem konto z whm nie mogłem nic zrobić na serwerze z domeną która była przypisana do usunietego konta Moja prośba o pomoc co i gdzie musze wpisać żeby ręcznie uzyskać listę kont użytkowników i tych działajacych i tych "widm" W jaki sposób mogę usunąć wpis o domenie i jej DNS konto mam całkowicie zlikwidowane , ale cały czas otrzymuję komunikat że dla domeny jest już przypisana strefa DNS dzieki za wszelką pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawski 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2012 Edycja// problemu nie było serwer padł i robił głupoty KOSZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach