sokola 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2012 Witam, szukam osoby która przelobi mi adres na logu www. Przenoszę prtal na nowy skrypt i potrzebuje logo. Logo do zobaczenia na : http://storrent.pl/ Do zmiany tylko adres w logu. Cena do 50zł. Info PW lub: portaltvsat@gmail.com. Płatne po wykonaniu loga lub przed ale przez allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2012 Źródło jakieś tego masz? Co to znaczy, że adres w logo (w ogóle "logo" nie "logu")? W sensie ten główny napis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2012 Podjąłem się wykonania. Można zamknać. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2012 Mi się wydaję, że to bardziej jako kradzież loga, a nie zmiana, ale cóż. Logo jest bez tego tła, więc tylko dowiedzieć się jaka czcionka i można robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2012 Będe robił od nowa Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokola 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2012 Mi się wydaję, że to bardziej jako kradzież loga, a nie zmiana, ale cóż. Logo jest bez tego tła, więc tylko dowiedzieć się jaka czcionka i można robić nie to moje logo, wiec jaka kradziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 Co to znaczy, że adres w logo (w ogóle "logo" nie "logu")? W sensie ten główny napis? A dokładnie logotyp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 konar niekoniecznie. Istnieją logotypy, które działają jako logo i wtedy mówisz "logo". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach