Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 Witam, W jakiej firmie mogę wypróbować serwer www ? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 (edytowany) M&M's - lecą w kulki ? Pytanie retoryczne ? w każdej wszędzie masz test Edytowano Czerwiec 21, 2012 przez sshd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 której firmy usługi są najbardziej wybierany ? pytania do nazwy tematu - nie pasuje , ale nie będę zakładał nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progreso.pl 94 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 której firmy usługi są najbardziej wybierany ? pytania do nazwy tematu - nie pasuje , ale nie będę zakładał nowego Progreso (www.progreso.pl) ma teraz 45 dniowy okres próbny. Sprawdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 Progreso (www.progreso.pl) ma teraz 45 dniowy okres próbny. Sprawdź też polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 też polecam ! Płaca Ci za to, albo masz jakieś gifty? Co Twój post, to polecasz ich usługi. Ja ze swojej strony polecę Biznes-Host.pl aka Logout.pl , MyDevil.net, Linuxpl.com, UnixStorm.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progreso.pl 94 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 Proforma: nie płacimy nikomu za dodawanie opinii tutaj. Za to BARDZO staramy się być aktywni i pomocni dla klientów, ba, mamy zamiar zachęcać klientów do udzielania się na forum, dodawania opinii, więc takich opinii będzie (mamy nadzieję) więcej. Jakość wsparcia to chyba dobry sposób na promocję firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 Płaca Ci za to, albo masz jakieś gifty? Co Twój post, to polecasz ich usługi. Ja ze swojej strony polecę Biznes-Host.pl aka Logout.pl , MyDevil.net, Linuxpl.com, UnixStorm.org nikt mi za nic nie płaci wyrażam swoją indywidualna opinię korzystam z ich usług i mogę z czystym sercem polecić nie widzę w tym nic złego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 @Pienio69 - klik @progreso.pl - mam nadzieje że rozkręcicie też troche bardziej techniczne tematy(czyt. wspomożecie nrm) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 @progreso.pl - mam nadzieje że rozkręcicie też troche bardziej techniczne tematy(czyt. wspomożecie nrm) Czego nie wiesz? Jak możemy Ci pomóc. Progreso.pl to profil firmowy, używany przez kilka osób. Spodziewaj się po nim ofert, promocji i informacji dot. firmy. W sprawach nie dot. progreso wypowiadamy się w miarę możliwości z prywatnych kont;) nrm będzie wspomagany przez nas piwem ze wstępnych ustaleń w lipcu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 Czego nie wiesz? Jak możemy Ci pomóc. Progreso.pl to profil firmowy, używany przez kilka osób. Spodziewaj się po nim ofert, promocji i informacji dot. firmy. W sprawach nie dot. progreso wypowiadamy się w miarę możliwości z prywatnych kont;) nrm będzie wspomagany przez nas piwem ze wstępnych ustaleń w lipcu;) Chętnie bym Was wsparł, ale nie mam możliwości tak dalekich podróży. Gdybyscie jednak kiedyś zabłądzili w centrum polski to zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 Chętnie bym Was wsparł, ale nie mam możliwości tak dalekich podróży. Gdybyscie jednak kiedyś zabłądzili w centrum polski to zapraszam Nigdy nie wiadomo jak rozwinie się impreza, szukanie się po katowickich lokalach wchodzi jeszcze w grę, ale jak zabłądzę dalej niż 10 km, to moja druga połówka mnie rozniesie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach