Gość Krzemil Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 witam szukam ten skrypt hostingu hostmania.tk albo mkzhost.in Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 Kolejny "hosting"? Poważnie? Takich skryptów w internecie jest cała masa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzemil Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 tylko nie wiem jaka nazwa od znajomego słyszałem , że już jest ja chciałbym założyć taki darmowy na bazie tego skryptu co ma hostmania.tk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 (edytowany) Toż to zwykły szablon do którego się podpięło skrypt rejestracji i już. No i dało się .php na końcu... Masz: sanfre.eu/skrypt.zip Edytowano Czerwiec 21, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzemil Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 ale to jest taki sam jak na hostmania.tk ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 To jest sam plik rejestracji. Chyba nie myślisz że ten szablon ktoś Ci da co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzemil Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 Szablon tamten jest angielski to na pewno gdzieś jest szablon.Gdybym miał nazwę go to bym nawet nie przyszedł tu prosić się o waszą pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 No to się nie proś o pomoc tylko zmykaj go poszukać. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach