Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2012 Witam Jeden ludź z jutuba wynalazł super sposób na zwiększenie prędkości swojego łącza:P A jeśli zysk z prędkości internetu po tym zabiegu nie jest dla nas satysfakcjonujący możemy sobie za darmo "dodać trochę ramu" Przyznać się kto stosuje takie zabiegi w swoim DC?;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2012 Tak sie zastanawiam czy Ty w ogóle wiesz co on zrobił.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2012 tak, obwinął kabel drugim kablem i myśli że wszyscy uwierzą że ma 2x większą prędkość;p a w tym przypadku z ramem nie mam pojęcia co zrobił - ale zdaje mi się, że zrobił coś, że system wypisuje tylko, że ma te 4gb ram więcej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2012 (edytowany) na QOS i święty nie pomoże fake w h.. i tyle powiem. To jest dobre : Chłop nie wie sam co robi Edytowano Czerwiec 20, 2012 przez xDSL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2012 (edytowany) na QOS i święty nie pomoże fake w h.. i tyle powiem. To jest dobre : Chłop nie wie sam co robi Doskonale wie co robi. Zarabia na wyświetleniach reklam, a co ważniejsze na idiotach którzy myślą że to faktycznie podziała. Tracą czas, wkurzają się, idą hejtować - lecą wyświetlenia.. itd. Mój klip przy 50000 wyświetleń zarobił 11 euro. Powyższy filmik z owijaniem kabla kablem ma prawie 2 miliony wyświetleń, przy stawce którą ja miałem wychodzi mu prawie 440 euro. Tak czy siak 1600 zł za 10 minutowy filmik i owinięcie jednego kabla drugim, żyć nie umierać. Edytowano Czerwiec 20, 2012 przez Causen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach