Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 Witam serdecznie szukam panelu o obsługi shoutcast'a może być i płatny i darmowy. Jak coś prosze o linki. Dziękuję z góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 Odezwij się do nas posiadamy panel zarządzający usługamI Shoutcast, Autopilot biuro@freecast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 Jaka wersja shoutcast, panel ma być hm tzn luzne pliki czy np. panelradiowy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 tak coś podobnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2012 Jakby ktoś był zainteresowany to mam i panel hostignowy shoutcast/autopilot i panel zarządzania, z tym, że płatne. W razie zainteresowania: gg; 10749821 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2012 demo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2012 PW poszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2012 ehh usunięto mój post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2012 ehh usunięto mój post Dziwisz się ? Nawet ja raportowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2012 Czego mam się dziwić ktoś zostawia instalke od grudnia / stycznia na stronie w założeniu iż nikt nie zobaczy, jak dzwoniłem ( do freecast ) iż jest to na stronie u niego to powiedział iż tak wie. Więc jak on nie miał nic przeciw więc zapodałem linka i jest nadal jak była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2012 Czego mam się dziwić ktoś zostawia instalke od grudnia / stycznia na stronie w założeniu iż nikt nie zobaczy, jak dzwoniłem ( do freecast ) iż jest to na stronie u niego to powiedział iż tak wie. Więc jak on nie miał nic przeciw więc zapodałem linka i jest nadal jak była Rozumiem, że jeśli zostawiłbyś otwarty samochód to mógłbym bezkarnie ci go ukraść ? Według mnie konkurencja nie powinna tak postępować, ale cóż Nie ma sensu wałkować tego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2012 Nie zgodzę się , po pierwsze poinformowałem freecast , po drugie jeżeli nie miał nic przeciwko podałem link. To tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waito 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2012 PW poszło. moze tez prosic demko panelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2012 http://sc.freecast.pl/panel/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RBT 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 Ja również dołączam się do tematu. Jestem zainteresowany kupnem takiego panelu. Jeśli ktoś taki posiada proszę o kontakt na pw. Proszę o przesłanie jakie funkcje ma panel oraz jaka jest jego cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość www.hugoweb.pl Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 Ja również dołączam się do tematu. Jestem zainteresowany kupnem takiego panelu. Jeśli ktoś taki posiada proszę o kontakt na pw. Proszę o przesłanie jakie funkcje ma panel oraz jaka jest jego cena. +1 też jestem zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Zapraszam na pw lub gg, publicznie nie będę podawał.. GG: 10749821 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Screeny Panel Admina http://wrzucpliki.pl/7zkmrheg1yf9 Konto usera tylko na pw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach