nowy231 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 siemanko! mam pytanie co myślicie o obu firmach i z z której polecacie wziąć serwer dedykowany? Zależy mi na bezpieczeństwie przed atakami typu DDoS i w tym temacie pozytywnie zaskoczyła mnie oferta hosteam, która oferuje porządny firewall niestety cena na miesiąc to aż 244 zł czyli razem z dedykiem wyniesie mnie 641 zł. Natomiast na livenet nie wyczytałem nic o firewall'u, a nawet jeśli oferująto w jakim stopniu jest on bezpieczny i niezawodny? Którą firme polecicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 Ja polecam Hosteam mam kilka serwerów tam i nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 (edytowany) Serwery w Livenet działają stabilnie ale jeśli oczekujesz od nich jakiejś pomocy czy wsparcia technicznego zapomnij o tym, ticket wysłany otrzymuje odpowiedz za kilka dni z resztą próba wysłania ticketu kończy się komunikatem Jeżeli nie możesz znaleźć rozwiązania swojego problemu w bazie wiedzy, możesz wysłać ticket do odpowiedniego działu. A w panelu nie ma bazy wiedzy Księgowanie płatności trwa i czasem 14 dni i zdarza się ze off serwera pójdzie nikt tam nie pracuje chyba . Próba uzyskania rekompensaty za ostatnie wpadki jest niemożliwa. Do tej pory mam tylko zaksięgowaną płatność za 1mc a płaciłem za dwa i mail poszedł kilka dni temu i odpowiedzi brak Edytowano Czerwiec 19, 2012 przez xDSL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy231 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 @up o dziękuje bardzo za udzielenie takich informacji, w tym momencie LiveNet może być skreślony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomtom1992 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Tak ze polecam hosteam posiadam kilka serwerów dedykowanych tak ze vps i zer0 problemów.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsek 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 Jakiś czas temu korzystałem z oferty Hosteamu (serwer + anty DDoS) i muszę przyznać, że ochronili mnie przed każdym atakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach