Elber 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Witam serdecznie, potrzebuję serwera dedykowanego za maksymalnie 350 zł brutto na miecha (płatne za cały rok z góry). Szukam jakiejś dobrej maszyny w sprawdzonej serwerowni. Ciekawi i interesuje mnie oferta slaskdatacenter.pl a dokładnie Intel® Core™i7-26003.40 GHz za 349 zł brutto do tego 16 GB DDR3 + SSD 2x 60GBSATA III(RAID SOFT 1) + HDD 2x 500GBSATA III(RAID SOFT 1) Takiego typu maszyna mnie interesuje. Co powiecie o tej firmie ewentualnie co innego polecicie ? Serwer będzie służył jako hosting (ale tylko małego grona stron internetowych) (nie nastawiam się na sprzedawanie kont hostingowych po internecie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Witam, Może nasza oferta Pana zainteresuje, serwery zlokalizowane są w naszym Data Center w Zamościu szczegółowy opis tutaj: http://netdc.pl/page-serwerownia.html Specyfikacja: AMD Phenom II 840 4x 3.2 Ghz 16 GB DDR3 1600 Mhz 2x 500 GB SATA II lub 1x 1 TB SATA II 2 adresy IPv4 Łącze 10/10 Mbps b/o, pełny CIR lub 35/35 Mbps z pakietem 8TB transferu. W cenie 299zł brutto przy opłacie za 12 miesięcy z góry. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elber 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Szczerze wolałbym coś na Intelu i z dyskami ssd + hdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Witam, To proszę napisać na bok@netdc.pl, możemy złożyć Panu maszynę pod konkretne Pana wytyczne Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elber 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Chętnie poczekam jeszcze na jakieś oferty A czy ktoś ma jakieś informację na temat tego slaskdatacenter.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Może SOS2 z oferty sprintdatacenter? W 350zł powinieneś się zmieścić z dodatkowym dyskiem ssd 120 gb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DataHouse 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Witam, Proponuję nasz serwer za 320 zł brutto, który z nawiązką spełnia Pan oczekiwania. Przy płatności za rok z góry otrzyma Pan upust 5% Dokładną specyfikację mogę Panu przesłać na emaila Pozdrawiam Asystent Działu Handlowego DATAHOUSE.PL Witam serdecznie, potrzebuję serwera dedykowanego za maksymalnie 350 zł brutto na miecha (płatne za cały rok z góry). Szukam jakiejś dobrej maszyny w sprawdzonej serwerowni. Ciekawi i interesuje mnie oferta slaskdatacenter.pl a dokładnie Intel® Core™i7-26003.40 GHz za 349 zł brutto do tego 16 GB DDR3 + SSD 2x 60GBSATA III(RAID SOFT 1) + HDD 2x 500GBSATA III(RAID SOFT 1) Takiego typu maszyna mnie interesuje. Co powiecie o tej firmie ewentualnie co innego polecicie ? Serwer będzie służył jako hosting (ale tylko małego grona stron internetowych) (nie nastawiam się na sprzedawanie kont hostingowych po internecie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz Skoczylas 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 (edytowany) Witam, Polecam dedyka Biznes Start.Mini http://serverini.pl/...dedykowane.html przy platnosci za rok z góry rabat 10%. pozdrawiam Edytowano Czerwiec 18, 2012 przez Arkadiusz Skoczylas (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Lokalizacja tylko Polska czy może być Wielka Brytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śląsk Data Center 22 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 Witam, wybierając naszą ofertę przy płatności na rok z góry otrzyma Pan dodatkowo 10% rabatu, zapraszamy do złożenia zamówienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 (edytowany) Oferta poszła w pw. Edytowano Czerwiec 19, 2012 przez marekxbx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elber 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 Już wybrałem Świetną ofertę dostałem w sys-com.pl Serdecznie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2012 Już wybrałem Świetną ofertę dostałem w sys-com.pl Serdecznie polecam pachwal się co tam dostałeś jak tak polecasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elber 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2012 i5, 16gb ramu plyta intel, ssd+hdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 Jak widać z Miłoszem da się dogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elber 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2012 Tak, jak najbardziej polecam tą firmę, gdyż support i kontakt jest rewelacyjny. Oby więcej takich firm na polskim rynku istniało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach