Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Witam, mam pytanie, czemu nie mogę napisać nowego tematu w dziale giełda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Witam, mam pytanie, czemu nie mogę napisać nowego tematu w dziale giełda ? Wydaje mi się ,że masz za mało postów i dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 1. Pisałem już posty i jakoś mogłem http://www.webhostingtalk.pl/topic/36265-wykonam-mailing-do-ponad-150-tys-osob/page__p__305020#entry305020 2. Napisałem sporo postów a mi pokazuje, że mam 1 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Widać wartość merytoryczna twoich postów jest tak niska, że system ich nie zliczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Widać wartość merytoryczna twoich postów jest tak niska, że system ich nie zliczył Dorośnij, a potem staraj się pomagać innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 W giełdzie posty nie są zliczane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Jak byś przeczytał regulamin i zasady publikacji to być wiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Jak byś przeczytał regulamin i zasady publikacji to być wiedział. Dobra nie ważne, już działa dobrze. Pozdrawiam i dziękuję za bezpodstawnego warna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 A mnie zastanawia jedno. Asertywny. Nowy użytkownik Firma Bronze 5 postów A gdzie dane owej firmy? Czy też może każdy nowo zarejestrowany może sobie bez jakiejkolwiek weryfikacji owe FIRMA BRONZE dokleić do profilu? Skoro mamy swobodę w dostępie do informacji rejestrowych (CEIDG, rejestr REGON) to czemu w profilu nie da się tych informacji pokazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 to czemu w profilu nie da się tych informacji pokaza Bo może ich w ogóle nie ma ? ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Kafi, problem rozwiązany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach