osczasu.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Witajcie, założyłem konto na tym forum głównie ze względu na ten temat. Jestem ciekawy opinii innych na temat http://osczasu.pl, która przeszła kilka metamorfoz. Wiele czynników złożyło się na obecny wygląd, jednak zawsze motywem przewodnim miała być łatwość w obsłudze, przejrzysty wygląd, nawiązanie do Facebooka. Jesteśmy bardzo ciekawi, co sądzicie na temat tego projektu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Ogłoszenie sponsorowane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osczasu.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 absolutnie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Nie zauważyłem nicku. Jak dla mnie fajny skrypt i przejrzyście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Dla mnie słabe, nie wiadomo o co chodzi i "latające" reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Dla mnie słabe, nie wiadomo o co chodzi i "latające" reklamy Adblock Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osczasu.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Mały update: - paginacja - box z reklamami nie fruwa chaotycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greendesign 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2012 wg mnie dobra robota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarekNet 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2012 świetna sprawa! Ciekawe, że znaleźliście niszę i trzymam kciuki za projekt Uważam, że nawigacja jest łatwa, raczej intuicyjna PS. Macie już prawie 8tyś kliknięć "Lubie to!" jak Wy to robicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hildegarda5 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Mi też się podoba, dobra robota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 PS. Macie już prawie 8tyś kliknięć "Lubie to!" jak Wy to robicie? Może dlatego że wszystkie obrazki mają treść "to jest tylko podgląd". Należy kliknąć "ustaw wygodnie na tapetę" wtedy przekierowuje na fb i strzelam że skrypt automatycznie lajkuje stronę osczasu.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach