e1b3k 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Hi, Nie jestem pewny, czy to dobre miejsce na moje pytanie. Jeśli nie - proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu. Mam domenę, która często jest nieosiągalna z powodu różnych awarii po stronie hostingu. Ostatnio firma hostingowa stwierdziła, że mieli atak ddos i mnóstwo domen nie było dostępnych. Chciałbym żeby ruch był przekierowany na inny adres w przypadku awarii. Będę wdzięczny za wskazówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kcp 41 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Cloudflare ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Tak jak napisał kolega wyżej, zainteresuj się www.cloudflare.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Jak tak dużo tych awarii itp to nie lepiej hosting odrazu zmienić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e1b3k 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 (edytowany) @Matmaxalez właściwie w tym miesiącu były tylko dwie awarie: Time: 2012-06-14 08:39:25 -0500 Time on Error: 2 hours 9 minutes 32 seconds Time: 2012-06-05 20:17:39 -0500 Time on Error: 28 hours 52 minutes 16 seconds Najbardziej zabolała mnie ta pierwsza, bo od maja do końca roku mam największy ruch. Może faktycznie najwyższa pora zmienić hosting. Dzięki za info o Cloudflare - poczytam. Edytowano Czerwiec 17, 2012 przez e1b3k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 2 awarie w miesiącu to o 2 za dużo ;-). Ja korzystam z różnych firm i przez cały okres rok, pół roku... to max. 1 awaria była która trwała w nocy... albo w ogóle nie było. Także lepiej zmień. Do tego... ja dobrze widze czy źle rozumiem, 29 godzin padu?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e1b3k 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 2 awarie w miesiącu to o 2 za dużo ;-). Ja korzystam z różnych firm i przez cały okres rok, pół roku... to max. 1 awaria była która trwała w nocy... albo w ogóle nie było. Także lepiej zmień. Do tego... ja dobrze widze czy źle rozumiem, 29 godzin padu?! Dobrze rozumiesz, downtime: 29 godzin. Nie wiem czy mam pisać co to za hosting, czy nie będzie to anty reklama? ps. w opcjach postu mam włączone notyfikacje via email, ale póki co nie dostałem żadnego majla. Ficzer nie działa? W spamie sprawdzałem - pusto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Ustaw żeby wysyłało natychmiast, mogłeś dać że raz na dzień albo nie na email. Możesz podać... będzie wiadomo do kogo nie iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e1b3k 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Ustaw żeby wysyłało natychmiast, mogłeś dać że raz na dzień albo nie na email. Możesz podać... będzie wiadomo do kogo nie iść pedegie pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach