KapitanX 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Hej, chciał bym pozyskać wycenę domeny smutasy.pl przy okazji chętnie poznam wycenę i opinię na temat domeny łącznie z serwisem, który pod nią jest, jako że ta domena nie jest bardzo wszechstronna to ten serwis jest chyba jednym z trafniejszych jej zastosowań. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 po meczu będzie wiadomo ile jest warta , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanX 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Touche, hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Domena? Tyle warta ile Ci za nią ktoś da. Serwis? Jak nasi wygrają, mogę dać 100 pln. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 5,37 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 5,37 PLN 5,50 PLN. Miłosz, licytacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Nie. IMO szkoda postów na odpowiadanie "ile warta jest domena". Powinni ustawowo zakazać takich tematów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Nie. IMO szkoda postów na odpowiadanie "ile warta jest domena". Powinni ustawowo zakazać takich tematów. Żarcik taki. Swoją drogą, wydawało mi się, że tego typu tematy są zakazane w regulaminie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanX 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Przepraszam bardzo jeśli to mój błąd, ale Panie Miłoszu pańska ironia powinna być raczej skierowana w stronę opisu działu forum a nie mojego postu... "Przechwytywanie, parkowanie, domeny a prawo, wycena domen" no chyba że ja źle rozumiem pojęcie "wycena". Pozdrawiam i Polska górą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Naprawdę nie rozumiem tych pytań. Domena jest warta tyle, ile ktoś chce za nią dać. Proste. Jak sprzedasz za 9857925732 zł to się ciesz. Ale być może okaże się, że opchnieszą ją za 5 zł. I kogo będziesz winił? Ludzi z forum, bo wycenili na 5,50, a Ty dostałeś 5 zł za nią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanX 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Tu nie chodzi o konkretną wycenę (no chyba ze padła by propozycja)... oczywiście rozumiem że domena jest warta tyle ile ktoś za nią da... ale czemu nie zrobić darmowego rozeznania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Tyle, że te rozeznanie jest nic nie warte - jak ktoś chce kupić domenę, to Ci zaproponuje cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 3 zł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Smutasy ? Powiem tylko, że jest NIEWARTA rejestracji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanX 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Ah pewnie już na nią opcję założyłeś A mówiąc serio, zarejestrowałem ją specjalnie pod ten serwis, jest to potocznie używane słowo przez młodzież... no i teraz znając wynik wczorajszego meczu dzięki niej mogę być bogaty jak to zasugerował sshd hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Kolejna kopia demotywatorów? Oh! Tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanX 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Oh! tak... ambitny komentarz. Mam nadzieję, że to LH to nie kolejna kopia firmy hostingowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Kolejna kopia demotywatorów? Oh! Tak! @Nie prowokuj.. Oh! tak... ambitny komentarz. Mam nadzieję, że to LH to nie kolejna kopia firmy hostingowej? Czytaj to co piszą do Ciebie ludzie bo jednak wiedzą co piszą. Chciałeś dostać opinie dostałeś nie miej pretensji teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 teraz znając wynik wczorajszego meczu dzięki niej mogę być bogaty jak to zasugerował sshd hehe ta kokosów nawalisz nie będziesz wiedział komu ją sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanX 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 furek to koło opinii nawet nie stało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 "smutasy" - Około 78,000 wyników (0,15 s) "spoko" (potocznie używane słowo przez młodzież) - Około 29,700,000 wyników (0,24 s) Nie wiedziałem, jakie słowo wybrać do porównania, ale różnica jest widoczna. Jeśli już rejestrujesz domenę sprawdź, ile tej "młodzieży" używa takiego słowa. "smutki" - Około 1,690,000 wyników (0,23 s) Cena domeny smutki.pl to 70zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 Domena warta jest 0 złotych maksymalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanX 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2012 @Kolopik a kto powiedział, że nie sprawdziłem? @elcct panie sarkazm, takie komentarze powinny być karane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 (edytowany) @elcct panie sarkazm, takie komentarze powinny być karane. Admin już przygotowuje Hiszpańskie buty. Edytowano Czerwiec 18, 2012 przez Macsch (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach