tasiej 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Jak w tytule, nie mam już serwera a pozostała mi jeszcze licencja dożywotnia directadmina. Cena do uzgodnienia. Propozycję cenowe proszę pisać na email: tasiej@gmail.com gg: 6114512 Możliwość wystawienia aukcji na allegro. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Witam. Licencja INTERNAL czy EXTERNAL? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 I podaj cenę. Jak idziesz do sklepu to masz też na półkach zamiast cen karteczki "cena do uzgodnienia"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Napisz : - cena - od kogo kupiłeś ( miło by wrzucić fvat w postaci skanu ) - typ licencji - czy masz dostęp do panelu w DirectAdmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasiej 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 cena 150zł internal kupowałem od firmy FreeCast nie wystawiam FV obecnie nie mam dostępu wypieli mi serwer dedykowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach