maxuploadpl 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2012 Zakupiłem nowy sprzęt, więc mam na sprzedaż trochę używanych podzespołów. Nie sprzedaję na sztuki, tylko całość. Płyta główna ABIT KV7 (nie odpinam zasilacza, bo wtyczka się "zassała" i nie chcę zepsuć) Procesor + wiatrak AMD Sempron 2600+ Pamięć RAM DDR 256MB 400 MHz Pamięć RAM DDR 256MB 266 MHz Karta graficzna GeForce FX5200 128 MB RAM 64 bit AGP Zasilacz Magabajt chyba 350W (w nazwie ma takie oznaczenie) Nagrywarka Pioneer DVD-RW DVR-116D złącze ATA Głośniki Logitech S120 (skrzeczą przy włączaniu i zmianie głośności) Cena 100 zł + 15 zł przesyłka (paczka + priorytet) lub 20 zł (paczka + priorytet + ubezpieczenie). Do internetu, Office, faktur itp. będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2012 daj jakieś foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxuploadpl 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2012 Niestety mam tylko aparat w telefonie i na W7 nie mam jak wydobyć zdjęć, bo Samsung PC Studio nie działa mi poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach