SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Który lepszy ? Warto wybierać wersję płatną ? Oba używane pod pseudo-streaming Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Dofrian oba łatwo się instaluje a dokumentacja jest obszerna. Oba działają z taką samą szybkością ? Który z nich ma większe możliwości ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Hymm zobaczymy, dzięki. Czekam na inne opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2012 (edytowany) to co zauważyłem oglądając to co dofrian wrzucił: 1.Jak weźmie się fullscreena na monitorze z rozdziałką 1440x900 to zamiast widzieć cienkie pasy u góry i u dołu to obraz jest rozciągany na pełny ekran. 2.Nie znika myszka ;p 3.chyba przez to rozciąganie film lekko przycina na core 2 duo 1.87ghz - przeglądarka zjada równo cały jeden rdzeń. zdaje mi się że to średnia wydajność - filmy z kompa jak w 1080p oglądam to max 15% obciążenie procka jest (bez włączonej akceleracji GPU). Youtube 1080p chodzi ładnie pozdrawiam Kszysiu Edytowano Czerwiec 15, 2012 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2012 No tak mi się zdaje że nie ma lepszego odtwarzacza na całym świecie takiego jak YouTube, więc nie na miejscu porównywać z darmowym. Dzięki za opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach