mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Kupiłem netbooka do którego była dołączona płyta z backupem Windows Home, zrobiłem botowalnego pendrive itp ale wywala jakieś błędy i nie da rady zainstalować. Słyszałem że podobno można pobrać skądś oryginalnego Windowsa i zainstalować na tym kluczu co jest pod netbookiem. Posiada może ktoś adres strony z której mogę go pobrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Windows Home... Ale XP, Vista czy 7? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Przepraszam, zapomniałem napisać XP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kcp 41 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Może sprawdź stworzonego USB pod względem błędów. Często przy tego typu operacjach pojawiają się błędy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Przecież możesz pobrać inny byle by Home. Masz licke to co się przejmujesz Nie możesz tak łatwo. Musi to być płytka wersji OEM, inaczej klucz nie będzie pasował. Ewentualnie jeśli masz płytkę XP Home Retail to trzeba stuningować plik setupp.ini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 (edytowany) Pomogła mi tak instrukcja: http://www.spemi.com/2009/09/reinstall-recover-windows-xp-on-asus.html#alternate1 Zostawiam może innym sie przyda Edytowano Czerwiec 13, 2012 przez mateusz232 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach