www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 (edytowany) Ha ha nie tak na pewno nie będzie.Tomek nie przypuszczałem że w konkursie będą brały udział firmy, Przygotowania na konkurs zaczyna się od regulaminu i ustaleniu zasad, którego ty w ogóle nie masz. Po raz kolejny piszę, bo widzę, że pewnych rzeczy nie rozumiesz. Nie mam zamiaru brać od Ciebie żadnego VPS, po prostu nie ta jakość i brak potrzeb (jakbyś nie zauważył mamy w ofercie od dość dawna). Napisałem posta z typem tak sobie, bez żadnego konkretnego zamiaru na zgarnięcie Twojego serwera! Po za tym Tomek zauważył w swoim poście to o czym nie chciałem pisać. Zrobiłeś konkurs papugując, nawet nie wysiliłeś się, aby napisać jakieś zasady czy regulamin. Teraz już sobie prowadź ten konkurs i nie brnij dalej bo nie widzę sensu takiej dyskusji z Tobą. Edytowano Czerwiec 14, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Przygotowania na konkurs zaczyna się od regulaminu i ustaleniu zasad, którego ty w ogóle nie masz. Po raz kolejny piszę, bo widzę, że pewnych rzeczy nie rozumiesz. Nie mam zamiaru brać od Ciebie żadnego VPS, po prostu nie ta jakość. Co masz na myśli pisząc nie ta jakość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 (edytowany) Co masz na myśli pisząc nie ta jakość? Daj już spokój Freecast .... Edytowano Czerwiec 14, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lobker 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Polska- Czechy 2:1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karpaj 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 2:0 dla Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lajtowy* 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 3:2 dla Polaczków oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 1:1 dla Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 POL 2: 1 CZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 3:2 dla Polaczków oczywiście "Polaczek" to określenie obraźliwe dla Polaków.. Typuje 2-0 dla Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r14w03 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Polska 2 : 0 Czechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BORD 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2012 1:1 Remis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2012 2:0 dla Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2012 2:1 dla Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 3:1 dla Polskiej reprezentacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 "Polaczek" to określenie obraźliwe dla Polaków.. Typuje 2-0 dla Polski. Jak dla kogo Np. jak w filmie wyprodukowanym w USA nabijają się z polaków to nie zbijam telewizora. A co do wyników to strzelam 2:2 (tylko się nie pytajcie dla kogo) chociaż chcę żeby wygrali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 1:0 dla polaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 2:1 dla Czech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Gibała 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Polska 2 : 1 Czechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 2-1 Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Typowanie dobiegło końca teraz czekamy na mecz dziękujemy za oddane typy Proszę moderatora o zamkniecie tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach