sylver 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Polska: 2 Czechy: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filipyoyo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 2;1 pol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 POL 2:0 CZECHY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Może też coś wygram i potem sprzedam ... Polska 2:1 Czechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Przegramy 1:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Polska 3:1 Czechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 2:1 dla nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hajki 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Polska 3 : 2 Czechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 2:1 dla Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 3-1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makosgsi 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 2:1 dla Polski! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 6:0 dla Pepików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 3-1 Typ anulowany gdyż wcześniej już wytypowałeś wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Może też coś wygram i potem sprzedam ... Polska 2:1 Czechy Raczej to jest konkurs zorganizowany dla osób indywidualnych nie dla firm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 1:0 dla Polaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Polska 1:2 Czechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Raczej to jest konkurs zorganizowany dla osób indywidualnych nie dla firm Masz jakiś regulamin konkursu? Naprawdę uważasz że zależy mi na Twoim vpsie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 (edytowany) Skoro ci nie zależy to poco w nim uczestniczysz i zabierasz szanse innym osobom indywidualnym ? Informacja: konkurs przeznaczony jest dla osób indywidualnych nie dla firm Edytowano Czerwiec 14, 2012 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Skoro ci nie zależy to poco w nim uczestniczysz i zabierasz szanse innym osobom indywidualnym ? Widzisz Freecast, nie pomyślałem, że tak wszystko poważnie bierzesz. Zwykły człowiek zauważyłby uśmieszek w moim poprzednim poście, Ty po prostu jesteś niezwykły. No gratuluję powagi sytuacji ... Mój głos się nie liczy w takim razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 2.0 dla polski ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Widzisz Freecast, nie pomyślałem, że tak wszystko poważnie bierzesz. Zwykły człowiek zauważyłby uśmieszek w moim poprzednim poście, Ty po prostu jesteś niezwykły. No gratuluję powagi sytuacji ... Mój głos się nie liczy w takim razie. A później byś wypisywał,że wytypowałeś wynik i nie otrzymałeś nagrody, wiec podszedłem do tego poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Skoro ci nie zależy to poco w nim uczestniczysz i zabierasz szanse innym osobom indywidualnym ? 1:1 Co będzie jak kilka osób trafi wynik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Lolek weźmie VPS i podzieli go na tyle części ile będzie zwycięzców Przy okazji dowiedzie że można fizycznie podzielić maszynę na kilka części i nadal będzie działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 W pierwszym poście nie ma na ten temat informacji więc oczywistym jest, że VPS-a powinni dostać wszyscy, którzy obstawili prawidłowo wynik. Poza tym sam konkurs jest śmieszny bo najpierw konkurencja na ten pomysł wpadła to freecast to zpapugował a potem w poście 45 wprowadza nową zasadę, której nie ma poście pierwszym rozpoczynającym konkurs, nie ma to jak zmieniać zasady podczas trwania konkursu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 (edytowany) Lolek weźmie VPS i podzieli go na tyle części ile będzie zwycięzców Przy okazji dowiedzie że można fizycznie podzielić maszynę na kilka części i nadal będzie działać Ha ha nie tak na pewno nie będzie.Tomek nie przypuszczałem że w konkursie będą brały udział firmy, Edytowano Czerwiec 14, 2012 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach