Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 (edytowany) Sprzedam dosyć wiekowe części komputerowe, może komuś jeszcze się przydadzą. CPU: AMD Athlon 64 3200+ + Pentagram Freezone MOBO: WinFast/Foxconn NF4SK8AA RAM: 1GB DDR 400Mhz + 512MB DDR 400Mhz GPU: Gigabyte GeForce 8600GT Co do procesora pewien nie jestem, gdyż komputer był użytkowany przez brata, aktualnie brak możliwości sprawdzenia procesora. Nie wiem ile to jest wartę dlatego "wołam" 200zł od negocjacji. Możliwość wystawienia na allegro. Wplata tylko na konto bankowe. Zdjęcia mogę podesłać na maila. Edytowano Czerwiec 12, 2012 przez Kamil Szymański (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 RAM: 1GB DDR 400Mhz Istnieje możliwość kupna samej tej kostki? Jeśli tak to za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 45zł + koszt wysyłki w granicach 7 - 9zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Kości (1gb, 512mb) oddam za 55zł, płytę główną za 80zł, a grafikę za 50zł. Do cen należy doliczyć koszty przesyłki. Do karty nie posiadam pudełka, ale płyta ze sterownikami jest. Do Płyty głównej posiadam pudełko, mostek do łączenia SLI, płytkę ze sterownikami i jakieś coś a'la plakat z opisem płyty. Jak potrzeba, zdjęcia mogę podesłać na maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 CPU: AMD Athlon 64 3700+ + Pentagram Freezone - 45zł MOBO: WinFast/Foxconn NF4SK8AA - 80zł RAM: 1GB DDR 400Mhz + 512MB DDR 400Mhz - 55zł (obie) GPU: Gigabyte GeForce 8600GT - 50zł Możliwość zakupu pojedynczych części, bądź zamiana na telefon komórkowy bądź konsolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2012 Nadal aktualne. Tym razem proszę samemu zaproponować ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach