Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 (edytowany) Wystarczy wytypować na tablicy wynik meczu Polska Rosja do godziny 22h i zgarniesz 50 000 punktów na wykorzystanie w serwisie mSurf.eu! Co wystarczy zrobić? - Wytypować na tablicy tego wydarzenia wynik meczu Polska - Rosja. - Wysłać zaproszenie do znajomych o tym wydarzeniu. - Czekać na koniec meczu! 5 osób które wytypują prawidłowy wynik dostanie nagrody! 1. Osoba - 50 000 punktów 2. Osoba - 45 000 punktów 3. Osoba - 40 000 punktów 4. Osoba - 35 000 punktów 5. Osoba - 30 000 punktów Typujemy w tym wydarzeniu w facebooku Edytowano Czerwiec 12, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 2:0 dla Rosji :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 2:1 dla polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 (edytowany) Typujemy w tym wydarzeniu w facebooku Edytowano Czerwiec 12, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Jeszcze jakby link działał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Jeszcze jakby link działał mi też nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Aaaa to nie chce mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 3:1 dla Sbornej (jedna klientka zasugerowała żem się z choinki urwał... ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 tsaa.. 1 klocek już w dupę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 1:1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Tamte wydarzenie źle stworzyłem, i było widoczne tylko dla znajomych oraz znajomych znajomych ;P. Teraz można typować wyniki meczu Polska - Czechy: https://www.facebook.com/events/267316023375391/ PS: Zrobię mały wyjątek, i nagrodzę @freecast.pl Wiadomość na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 PS: Zrobię mały wyjątek, i nagrodzę @freecast.pl Wiadomość na PW. Za to, że podał stan bramek po wyrównaniu naszych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 (edytowany) Za to że do 22h wytypował PS: Polacy wyrównali o 21:58 Edytowano Czerwiec 12, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 (edytowany) Nie chwaląc się troszkę wygrałem przez ostatnie 6 m-c w STS Dziękuje za punkty Edit @Miłlosz podałem wynik w przerwie meczu jaki padnie Edytowano Czerwiec 12, 2012 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Ah, nie ogladam tych dyrdymałów, więc mogło mi się machnać o pare minut. Ale akurat jak ryje darli na osiedlu to wlazłem w wątek i był ten wynik, nie patrzałem na godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barti4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Aj się spóźniłem. Bym wytypował 2:2... Tak, czy inaczej jest pięknie! Gramy o ćwierćfinał! Dobrze, że spodenki Wasilewskiemu nie spadały;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Słabo było, można było wygrać wczoraj. Obrona słaba, dużo fuksa było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Słabo było, można było wygrać wczoraj. Obrona słaba, dużo fuksa było. Niewiele nam brakowało, ale jak piłkarze spod bramki przeciwnika wycofywali piłkę pod swoją bramkę, to wiesz... Tak blisko, a jednak tak daleko. Z Czechami pewnie nie wygramy i tu skończy się nasza kariera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach