Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Witam, Zainwestuję w ciekawe rozwijające się forum o każdej tematyce. Forum musi być ciekawe, i co najważniejsze być z "przyszłością". Oferuję: Silnik vbulletin Silnik IPB Pomoc w instalacji.. Pomoc w prowadzeniu strony Wszelką konfigurację strony www: instalacja hook'ow, skinów, modyfikacje, itd.. Oczekuję: Owocnej współpracy Szybki kontakt z właścicielem Dążenie do celu Znakomitej ekipy forum Wiele innych... Wszelkie oferty/pytania/prośby proszę kierować wyłącznie na PW! Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Myślę, że nikt nie lubi nołnejmowych inwestorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Oczekuję: Wiele innych... Wszelkie oferty/pytania/prośby proszę kierować wyłącznie na PW! Pozdrawiam. lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 interesuje Cię tylko inwestycja w portale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 nie tylko, tak jak pisałem - propozycje na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 No to kiepsko, ja szukam inwestora z udziałem w % dla inwestycji w światłowody (obecnie ponad 2k klientów....) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 No to kiepsko, ja szukam inwestora z udziałem w % dla inwestycji w światłowody (obecnie ponad 2k klientów....) Przedstaw całą ofertę na PW - dogadamy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Przedstaw całą ofertę na PW - dogadamy się Tja.. Napewno... światłowody to nie licka vB czy IPB. No chyba, ze sponsorujesz np spawarke Fujikura FSM-60S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Tja.. Napewno... światłowody to nie licka vB czy IPB. No chyba, ze sponsorujesz np spawarke Fujikura FSM-60S Dzięki, otrzymałeś za to nagrodę "nooba" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 Dzięki, otrzymałeś za to nagrodę "nooba" Dzięki. Powiesze sobie na ścianie (chociaż nie wiem jak to wygląda, ale zakładam, że da sie powiesić). Ty powinieneś dostać nagrode "warna", za spamowanie odświeżaniem tematu. Troche to dziwne, że przeskakujesz z inwestycji za pare dyszek/stówek w biznes ze światłowodami. Ale być może duchowo będziesz wspierać przedsięwzięcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2012 a jednak Pana zaskoczyłem, jestem godzien podziwu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Za samo nie przedstawienie się temat bym przerzucił do odpowiedniego działu. Powinien obowiązywać tu bardziej szczegółowy regulamin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 @up +10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 Milosz daj mu bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 inwestor jak talala a seo marketingu nie sponsoruje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M&M's Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 nadal aktualne, propozycje na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach